יש לי שאלה

sfl

New member
מה דוגרי

זה שהילדה סוגדת לגולש הזה זה משהו אחד זה שאם היא כבר העלתה את זה אמרתי שהבנאדם נראה טוב זה משהו אחר

אודלינה

New member
כן

כן אבל היא עושה מעצמה צחוק וזה פורום גלישה לא פורום התחרמנויות. נסחתפן קצת

אודלינה

New member
לא מעניין

אותי אם יש משהו מאחורי זה או לא.. הפכתן את הפורום לפורום התלהבות

sfl

New member
מה פורום התלהבות

כולה ילדה באה הביעה דעה על איזה מישהו....כללללללללללל הפורום הוא התלהבות אודליה שמעי אין לי כלום נגדך אבל את חושבת שזה הפורום שלך תרגיעי קצת!

אודלינה

New member
טוב..

הביעה דעה על מישהו.. באיזה צורה..קצת נסחפנו וכולם מתחילים להתלהב לי פה דיי כבר הגזמתן לא אמרתי שזה הפורום שלי אבל עשיתן מעצמכן צחוק, בנות אני מצטערת.

ואי כוסעמקקקקקקקקקקקקקקק

העלת לי תפיוז והרבה זמן זה לא קרה לי בפורום אחרי שלא ראיתי הודעות שלmcgoo כוסעמק תעופי מפה יא סנובית מעפנההה מה את עושה פה את בכלל לא גולשת יאללה סעיייייייייייייייייי כוסראבאקקקקקקקקקקקקקק פורום צפונים זה נהיה פההההההההה לכוווו כוסאמא של כולכם אני לפה לא נכנס יותר

ILANA360

New member
לא נעים לך פה סעי מיפההההההה

יש ך תגובבות מעצבנות גיא הרגתה אותייייי אעלק אחרי ההודעות של ממסיגוגו! חחחחחחחחחחחחחחח ידדה בת 10 שחשבה שהיא יותר טובה מקלי חחחח ואי היו ימים בפורום פעם.....

אודלינה

New member
למען האמת

אני באמת אטוס מפה זה פםורום של חפרנים. כשיש שאלה על גלישה פתאום אתן נעלמות. מה את מתלהבת? תגובות מעצבנות, אל תקראי! נקודה

אודלינה

New member
מה עשיתי לךךך?!!??!?!?

יא מתלהב מה אתה חש!!!! זה שאתה בדרום אפריקה לא נותן לך זכות על כולם! אני לא צפונית ולא כלום!! אתה ממש מרגיז אותי אני לא מבינה מה הקטעים שלך! עשיתי משהו? לא! אני לא החפרנית פה! שים לב לתגובות שלהן! ועוד עליי אתה מתעצבן! יאללה מזל שאתה לא משתתף בתחרויות התחום הזה לא צריך אנשים חראות כמוך יא חש!

למעלה