יש לי שאלה

ILANA360

New member
עד לגיא ועד לאלי חמודהה

הית מתה לדעת לגלוש כמו גיא וברמה שלו מגיע לו הרבה הרבה כבוד בפורום הזה הגולש היחידי באיזה ארץ בודדה שמההה וכשיש שאלות אני נעלמת??אולי כי יאן לי כוח כבר כול שניה אותה שאלה על גובה גלשן הגבתי והגבנו על השאלות האלא כבר ממזמן וכול הזמן יש אנשים חדשים שיענו אז אין לי כוח לחפוררר ו"מזל שאתה לא משתתף בתחרויות??" פחחחח לגיא את רושמת את זה?? סעי סעי הית מתה הליות ברמה שלו או לפחות ברמה של ממסיגוגו (גיא חחחחחחחחח תבין לבד)

אודלינה

New member
את רוצה שאני אתן לו כבוד?!

תראי איך הוא מתנהג! אם הא הייה נותן כבוד לאנשים פה, הוא הייה מקבל כבוד! ואני עוד לא בסדר פה! לא עשיתי לאף אחד שום דבר ואתם ישר מתלהביים עליי בלינץ'. באמת הגזמתם. וגם ההודעה הייתה מופנית לגיא ולא אלייך. זה שהוא גולש יותר טוב ממנו לא נותן לו את הזכות להתנשא. תנמיכי פרופיל כי לפי דעתי, נסחפנו מעבררררר לרגיל. הגזמתן מכללל הכיוונים. קצת כבוד לכולם! אם היו נותנים לי כבוד הייתי מחזירה לכם כבוד! אני לא סתם מתלוננת!

Black Soul Om

New member
בואנה את מקשיבה לעצמך?

מדברת כאילו הוא משלם לך להגיד את זה.. כאילו את עובדת אצלו איזה שפחה או משו בסגנון

אודלינה

New member
על איזה שאלה

על גובה גלשן בדיוק זה היה...? לא חשוב... אה ולהגיב שטויות שלא קשורות לגלישה יש לך כוח הבנתי.

רוזיA

New member
גאי אתה עדיין שותה שקית שוקו כאילו.

זאת היתה הפיטמה של האמא החורגת ש'ך.. אז להיכנס לשום מקום אתה עדיין לא בשל ובטח שלא להפסיק.. להפסיק זה בשביל אנשים עם אישיות.. ואם היית אומר לי כוסעומו בפנים הייתי שובר לך ת'גלשן על הראש וחורט לך על הגב "כבד את אביך ואת אימך"

Black Soul Om

New member
וואייי בנות אתן מתחילות לעצבן אותי

ואני באמת בנאדם רגוע ביומיום

maorubin

New member
מסכים עם עופר....

ועם אודלינה.... זה באמת לא פורום הכירויות וההודעה הזו לא היתה הכי מתאימה לפה...

Black Soul Om

New member
תכלס מעצבן רצח...

תגידו מזה פורום קטנטנות?!?!?!?!?!?! הזנ"ש (סוג של צנזורה לזיוני שכל) הזה לא מעניין אותי ולא מעניין עוד הרבה גולשים פה... ת'אמת אנ'לא יודע על מי או מה אתן מנסות לעשות רושם עם החרמנות הזאת...- שזה חייב להיות בפורום גלישת גלים... ולא במסנג'ר או באיי סי קיו... צ'מעו לי בנות תנסו את הפורום של טופסי... דיי יתאים

jKiTTiE

New member
וואי וואי אנשים מה נסגר איתכם!?

שמעו נכון שיש טיפה הסחפויות וכאלה אבל זה סתם ובקטנה... אתם יותר מידי קיצוניים לשתי הצדדים... מוזס- חכי חכי אני רואה אותך אני מפרקת אותך!! אילנה- מה את אומרת שאני מדרדרת אותך את לא מתביישת!?!? אודלינה- לא יודעת איך כותבים תשם שלך...שמעי מצד אחד את צודקת יכול להיות שאנחנו טיפה נסחפות אבל הכל ברוח של צוחקים ולא יותר מזה...זוכרת שלפני כמה זמן רשמת משו שאת רוצה שהפורום יהיה יותר חי ולא רק על הודעות של גלישת גלים וזה..?! אז זה בא בקטנות כזה...ואין לך מה להתעצבן פה יותר מידי גיא-רילקס האני אימ ראני פרום גולני ;] אלוויס-יא מאניק לא הצקתה לי בטיול!!

אודלינה

New member
הממ..

כן כולם באמת נסחפו. ואת טועה אני בכלל לא רשמתי את זה שלפני כמה זמן רשמת משו שאת רוצה שהפורום יהיה יותר חי ולא רק על הודעות של גלישת גלים וזה. פשוט התגובות היו דביליות לגביו.. לא דעת. אבל סבבה! חח משכינת שלום!

Black Soul Om

New member
עלק ששלוםם כולם פה סאטלות בטלות

חכו חכו שיחזרו הגלים תראו איך כולם פה מחייכים עם ג'ויינט בפה!

למעלה