יש לי שאלה

אודלינה

New member
יש לי שאלה

מה עושים כשנכנסים למערבולת עם הגלשן\ ואיך יודעים באיזה יום יש זרמים חזקים מאוד?

ILANA360

New member
...

זרמים חזקים מאוד זה בסערות ובחופים שלא פועלים באותו יום את גם אמורה לראות את המערבולות...ואין מה לעשות עם נכנסים הכי חשוב זה לא להכנס לפאניקה ולא להכנע רק לחתור ולחתור עד שאת יוצאת מישמה..בלי להבהל הכי חשוב..ואם יש לך הזדמנות תבקשי עזרה ממישו

אודלינה

New member
סבבה אבל רק

שמעתי שיש גם זרמים חזקים בקיץ. ואיך אפשר לטבוע כשאני עם גלשן? זה נשמע לי מוזר.

בדיוק ההפך...

צריך להישאר רגועים...כי אם אתה חותר וחתר לא יעזור לך שום דבר אתהתתעייף ולא יהיה לך כוח לשחות....צריך להירגע ואז לחכות שהמערבולת תחלוף ...ואז אתה עולה בחזרה...

אודלינה

New member
סבבה תודה

אבל עדיין לא הבנתי איך זה הגיוני שאם גלשן אתה יכול לטבוע. כי הוא מציף אותך לא? ובקשר לזה, נכון זה הכל בראש אם אני אחתור זה יהיה לרעתי קראתי את זה היום מאיזה כתבה שבה מציל אמר את זה, שרוב המקריי טביעה הם מיותרים כי אנשים נלחצים, מוציאים את כל הכוחות בחתירה, מגיעים לעמוקים איפה שאין יותר סחף והם לא יכולים לחזור כי הם איבדו את הכוח. יש גם מקרים שאנשים נקלעים לבור, וממש מטר מהם נמצאת השפה של הבור, איש בא מושך אותם וזהו הם בחוץ.

ILANA360

New member
חחחחח אבל מערבולת לא נשארת

5 דקות במקום ואז חולפת חחחחחח מה אני ישב שעות?? התכוונתי לחתוק ולא להבהל!! אם נבהלים אז נכנסים לפאניקה וחותרים לא נכון כמו שהיה לי פעם ומתעיפים

אודלינה

New member
מה די לחפור

זה חשוב ואין פה תשובה ברורה. מדובר פה תצחקי או לא על חיים

sfl

New member
נו אז אפשר לסכם שאין פה תשובה

חד משמעית.. כל אחד ואיך שהוא חושב שצריך לפעול עם מצב כזה..וזהו... מה יש לחפור על זה כבר?

maorubin

New member
אז למה לשלול ישר?

אז פתחו שרשור וכל אחד נותןאת הדעה שלו.... פנאן.... בא לך לתת דעה בקשר לעניין אז בכיף.. לא בא לך?.. לדעתי את לא צריכה להגיב בכלל

אודלינה

New member
מזה כל אחד איך שבא לו? חחח

מדובר פה על מה נכון לעשות ומה לא כי מדובר על החיים..

ילדה

מערבולת, זה לא כמו המים באמבטיה שיורדים עם הברווזים והסבונים שלך. יש סיכוי קלוש שתרגישי במערבולת כשתהיי בתוכה (אני מדבר כמובן כשאת על גלשן), ואם את מבינה קצת את תוכלי לראות על הגל עם יש באיזור מערבולת (אין לי כוח לשבת ולכתוב איך מזהים מערבולת). אור צודקת תפסיקו לחפור על דברים כאלה דפוקים אתם סתם מעצבנים אותי חחח ואור יא קקה פלוץ

אודלינה

New member
שה שאתה גולש בדרא"פ...

לא אומר שאני מפגרת. אני יודעת איך לזהות במים בורות ומערבולות וגם לפי הצורה שהגל נשבר... (כמובן שידוע לי שזה לא מערבולת עם ברווזים מפלסטיק) לא נעים לך שחופרים פה אז אל תסתכל. וזה לא דבר דפוק איש שגולש בדראפ אני רוצה לדעת תשובה אחת ברורה.נקודה. מישהו יודע לעזאל אז מה עושים? תודה באמת!

Black Soul Om

New member
גיא צודק לגמרה...

זה לא מערבולות כמו בסרטים... או באיזה סופת טורנדו... תופתעי לגלות שזה לא ככה.... מערבולת לא יכולה לעשות לך כלום אבל ממש כלום כשאת על הגלשן וגם כשאת לא... זה לא שואב אותך פנימה או משו כזה... אז עכשיו אחותי את יכולה להרגע וללכת לים בסבבה....

למעלה