יש לי שאלה...

tiger

New member
יש לי שאלה...

אני משוכנע שלאדם יש כוחות שאנחנו לא יכולים לדמיין אפילו,ליפעמים יש בייננו בודדים שחשים בכוחות האלה ומישתמשים בהם מי לרעה -מאגיה שחורה,ומי לטובה -מאגיה לבנה.השאלה שלי היא האם יתכן שיש אנשים בעלי כוחות שמישתמשים בכוחות שלהם לא לפי דפוס קבוע אלה פשוט חיים את החיים שלהם תוך כדי שימוש בכוחות שלהם פעם לטובה ופעם לרעה כל מיקרה לגופו וכל סיטואציה והתגובה המאגית או הכוחות החיוביים או השליליים שהיא דורשת ? כי אני מרגיש שאולי אינני מה שניקרא איש בעל כוחות אבל לאורך השנים שמתי לב שאני מישתמש הרבה בכוח של האמונה הפנימית שלי ובשיטות שלא למדתי מאף אחד אבל שלמדתי מהחיים שבמשך הזמן אם אתה מאוד רוצה משהוא (ליפעמים טוב וליפעמים רע,ליפעמים להטיב עם החיים של מישהוא וליפעמים להרע)ואתה מאוד מרוכז בו ומשקיע שעות של ריכוז,בעיקר ליפני ההירדמות,אז דברים בסוף מישום מה נירקמים ויוצאים לפי דפוסים שאתה פיללת להם בסתר...איך קוראים לדבר כזה ???

nepthys

New member
לזה קוראים

מאגיה..:) פשוטו כמשמעו. מאגיה זה שינוי היקום ע"י שחרור רגשות אליו. זה שאנשים לרוב (לא תמיד!) עורכים טקסים שונים ומשונים בזמן שהם משחררים את הרגשות - זה לא אומר כלום. מכיוון שהטקסים (כל עוד הם לא מכוונים לאף יישות) קיימים רק כדי להכניס את האדם לקו מחשבה נכון ולעזור לו להעלות אנרגיה.

למעלה