יש לי שאלה

iziki2

New member
יש לי שאלה

איפה אני יכול למוצא את השיר מתוך הסרט דליה והמלחים אני מחפס בכל הרשת ולא מוצא אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא

ומתוך הסרט: "שייק"

שייק ביצוע: שלישיית גשר הירקון מילים: מנחם גולן לחן: זיקו גרציאני שייק, שייק, לי נורא מתחשק, שוב לרקוד את השייק, שייק, שייק שייק, שייק, בואי שוב נתנשק, כאן לקצב השייק, שייק, שייק. תנו לי קצב אירוטי ‟ אז ארקוד עד חצות הו אני נשרף, הו אני נטרף, הו אני הוטנטוט. שייק, שייק, לי נורא מתחשק שוב לרקוד את השייק, שייק, שייק שייק, שייק, לי נורא מתחשק שוב לרקוד את השייק, שייק, שייק תנו לי קצב אירוטי ‟ אז ארקוד עד חצות הו אני נשרף, הו אני נטרף, הו אני עוד הוטנטוט.. שייק, שייק, לי נורא מתחשק שוב לרקוד את השייק, שייק, שייק.

ברק 188

New member
נפלא ../images/Emo115.gif אך ../images/Emo72.gif לא האהבתם

כתבתי שייק לחינם וב'בקבוק- על פני המי'ים "שלח"כתי וכם לא סלחתי...נו אולי פעם אחרת בנתיים מסתכל לשמיים רואה שם ב -יון ויונה בזיו קרני
האחרנות חוג'Gים השניים,,, מרים לזו'ג "היוניים בעיניים"... לחיים

evike

Well-known member
מנהל
הי ברקי. מה גם כאן אני צריכה לראות

אותך?! אתה הרי עוד צוציק. מה אתה עושה עם "זקנים" כמונו? ביי אויקה.

Nava5

New member
היי evike ../images/Emo24.gif

הוא צוציק, אמנם, אבל הפורום עוסק בשנות הששים (60') ולא בקבוצת הגיל. ומה שלומך?

evike

Well-known member
מנהל
אני יודעת. הברק המתוק הזה הוא חבר

טוב, ואני אוהבת לרדת עליו. בצחוק כמובן.

iziki2

New member
לא אני מתקוון

יש שם עוד שיר שהם שרים לדליה לזה אני מתקוון הרוח והשמש והמים

לילה בחוף אכזיב-שלישיית גשר הירקון

לילה בחוף אכזיב...שלישיית גשר הירקון הרוח והחושך והמים זוכרים מליל אתמול את צעדך הקצף שמחה את דמעותייך יודע שהיית כאן לבדך אני כעיוור אחרייך הולך רוח בחושך נושקת לפני המים שוב לא יאיר אליי בחוף בעוברך צחוק החבצלת בשחור שערך המים והרוח והחושך אמרו לי שעברת כאן יחפה מדוע לא הייתי כאן ללחוש לך חכי לי,נעצבת ויפה אני ... החושך והמים והרוח עונים לי בחידה שאין לה סוף הו מה הם הקולות אשר קראו לך בלילה בלי ירח על החוף אני....

למעלה