****** יש לי שאלה !!!!!!! ******

****** יש לי שאלה !!!!!!! ******

בעצם כמה שאלות :) וכן...זה גנוב : 1.מה עושה את הטעם טעים?
את הריח לניחוח?
את המראה ליפה?
את הקול לערב?
את המגע לנעים?
2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום?
3.מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה?
4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת?
5.למה אנשים מתגעגעים לילדות?
6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום?
7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים?
8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע?
9.שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב)
10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר?

מה זה השאלות הקשות הללו???

1.מה עושה את הטעם טעים? את הריח לניחוח? את המראה ליפה? את הקול לערב? את המגע לנעים? הכל עניין של טעם אישי
2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום? ברור שכן. 3.מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה? השמחה שהוא גורם לנו. 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת? כי הערמונית נמצאת בתחת ודרכה בעצם הם מגיעים לאורגזמה. (נראה לי ככה לא?) 5.למה אנשים מתגעגעים לילדות? לא מתגעגעת לילדות. 6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום? לא יודעת, לא אוהבת שקיעות זה קיטש מידי, ובשביל הזריחות אני לא ערה. 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים? כי בעולמנו מי שטוב כנראה לא מבין שמנצלים אותו. 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע? כי זה תחושה בגוף שיכולה להיות מאוד נעימה ומאוד לא נעימה, תלוי בסיטואציה. 9.שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב) אני מרגישה בשרירים. 10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר?

MaYcHuK

New member
בזמן שמחכה למים חמים עונה:

1.מה עושה את הטעם טעים? הצורה בה האוכל מוגש את הריח לניחוח? האווירה, מצב מזג האוויר את המראה ליפה? טיפוח, אסטתיות , אביזרים < ולא יותר מדי> את הקול לערב? הטון שנאמרים הדברים, הבעת הפנים המלווה. 2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום? מאמינה שכן. תלוי כמה אנחנו חושבים על זה כמשאלה או כחוסר משאלה. .מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה? התנהגות, טון דיבור, מגע, התפשרות מצידו, רצון שלו/ה, התמסרות מצידם. 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת? כדי לעצור שעוד דברים להשתחרר < המבין יבין>
5.למה אנשים מתגעגעים לילדות? כי בילדות היינו חסרי מעצורים, כילדים היינו טהורים ותמימים. .למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום? כי זריחות ושקיעות זה זמן מאוד מיוחד ומראה מאוד מייוחד כך שרוצים לשמר אותו. אם נהפוך אותו להרגל יעלם הייחוד ויהפך לשגרה. 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים? כי הם מקבלים את האחר לטוב ולרע, לא שופטים ולפעמים זה מתפרש כתמימות. הקטע הוא שאין האחר השיפוטי מבין שהם יודעים הכול ומודעים לכוונות נסתרות רק שמפרשים זאת אחרת. 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע? כל רגש יכול להתפרש כטוב ורע כך גם צמרמורת. ניתן לחוש צמרמורת מפחד ומאושר. 9..שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב)- הוא מרגיש שחרור חושים מופלא ולכן הוא מרגיש זאת בכל רמ"ח איבריו< טוסיק- מתכווץ, לב - מפרפר, צמרמורות וכו'> 10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר? הייתי שמה את תמונתי על הקיר כן אבל! זו תהייה תמונה לא אטומה כלומר ניתן יהיה לצבוע, להוסיף דברים , להוריד דברים - כי אני מאמינה שאין מושלם ולכל אדם יש מה ללמוד ולהוסיף ליתרונותיו או לגרוע מחסרונותיו.

גלית35

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

1.מה עושה את הטעם טעים? את הריח לניחוח? את המראה ליפה? את הקול לערב? את המגע לנעים?
כל התשובות לשאלה הזו ביחד זה מכלול של דברים שחווינו,הרי לא כל ריח נעים לכל אחד.... 2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום?
כן-והכל מגיע בצורה של אסוציאציה 3.מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה?
גם כאן אצל כל אחד זה שונה,אצלי זה יכולת הקשבה, חיוך,מבט בעיניים זה מה שעולה לי עכשיו 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת?
אין לי שמץ לא בדקתי להם אף פעם בזמן גמירה את החור של התחת 5.למה אנשים מתגעגעים לילדות?
כי יש שם תמימות,וחוויות ראשוניות 6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום?
אני דווקא כן בכל בוקר נוסעת מזרחה,וחוזרת מערבה ככה שרואה בכל יום 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים?
כי בעולם הזה הברה פעמים בכדי להגיע לאן שהוא צריך מרפקים 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע?
כי צמרמורת זה משהו שעובר בכל הגוף 9.שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב)
כמו צמרמורת אני מרגישה את זה בכל הגוף 10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר?
אכן כן ואני עז עם מישהו יקרא את זה בכלל

תשובות

****** יש לי שאלה !!!!!!! ******ו a girl named tal ו 20:40 | 22/11/05 בעצם כמה שאלות :) וכן...זה גנוב : 1.מה עושה את הטעם טעים? אהבה את הריח לניחוח?אהבה את המראה ליפה?אהבה את הקול לערב?אהבה את המגע לנעים?אהבה 2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום? לא 3.מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה? אופי,אהבה 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת? כדיי שלא יברח פוק... 5.למה אנשים מתגעגעים לילדות? כדיי להמשיך לינוק.... 6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום?כי יש עבודה לאנשים. 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים? כי אין הרבה כאלה 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע? כי תלוי מדוע יש צמרמורת, לדעתי זה דווקא דבר טוב. 9.שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב)זרימה כללית, בעיקר במקומות שבהן הרגש מורגש בגוף, אצל כל אחד זה שונה. 10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר? לא מתעסק בהשערות, אבל לצורך התשובה- לא, כי זה עלול לגרום לי להתנשא.

האמת

שלא היתה פה מטרה לסקר, כי לדעתי זה יותר שאלות שמעלות תהיות מאשר תשובות... אבל לאור התגובות גם אני אנסה למצוא תשובות: 1.מה עושה את הטעם טעים? חוש הטעם האישי בשילוב חוש הראייה, הריח והמישוש את הריח לניחוח? אם זה ריח חדש זה עניין של טעם :) אם זה ריח טעים זה עניין של רעב/חשק/זכרונות :) ולפעמים זה עניין של קונוטציות בלבד, ריח טוב של בושם של מישהו שעשה לי רע, יריח לי רע ... את המראה ליפה? שילוב של טעם אישי, ורגש את הקול לערב? בעיקר רגש... את המגע לנעים? גם פה הרגש משחק תפקיד.. 2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום? ניתן, ועוד איך ניתן 3.מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה? היכולת האקטיבית והפאסיבית שלו לגרום לנו להרגיש כלפיו.. 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת? סביר להניח שזו פעולה אי רצונית של השרירים.. 5.למה אנשים מתגעגעים לילדות? לא כולם מתגעגעים לילדות...אלה שכן, כנראה מחפשים את השקט והתמימות האובדת 6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום? כי אנחנו פראיירים/עצלנים ומחוסרי זמן 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים? כי הרבה פעמים זה נכון, וכי הטובים הרבה פעמים מעלימים עין מהרוע שסביבם, דבר שגורם להם להראות כביכול תמימים או פראיירים... 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע? כי לא המציאו עוד מילה.. 9.שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב) בכל הגוף 10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר? לא.... כי משוויץ יוצא מיץ חחחחח

© RoNa

New member
אווו סוף סוף סקר חביב ../images/Emo3.gif

לא חובבת סקרים, אבל זה נראה לי משעשע
אז ככה: 1.מה עושה את הטעם טעים? את הריח לניחוח? את המראה ליפה? את הקול לערב? את המגע לנעים? שאלה קשה. בגדול המוח המעוות שלנו
2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום? לא יודעת לא חולמת, או יותר נכון נדיר שאני זוכרת חלומות. אבל בהחלט אפשר ובגדול. 3.מה הופך את האחד/ת לאהוב/ה? המממ.. זה שהוא שונה ומיוחד מכולם. זה שהוא מבין, מתחשב, סבלני, יודע להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון, זה שהוא גורם לי לחייך, להיות מאושרת וזה שהוא בעצם הוא.. 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת? גם נשים עושות את זה..
למה? כנראה שזה מעצים את התחושה.
5.למה אנשים מתגעגעים לילדות? כי הם לא נצלו את זה כמו שצריך. כי אין דאגות, כי זה אומר שכל העתיד לפניך והוא נראה ורוד. 6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום? כי הם עסוקים בדברים 'חשובים' אחרים. 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים? כי אחרים מנצלים את זה?! 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע? כי זאת תחושה שמבטאת רגשות חזקים. 9.שאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב) בכל הגוווווווווווף, כל פינה ופינה!
10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר? תמונה ענקית! ומאמינה שיש לי עוד הרבה לתת.. |איקון של מלאך עלק|

אני רוצה לרקוד

אני אנסה סתם בגלל שהריקודים הטיפשיים האלה נוטעים בי תקווה למחר טוב יותר (אני מדמיינת שיום אחד אזיז את התחת ואעשה את מה שאני כל כך רוצה-לרקוד) 1.מה עושה את הטעם טעים? הזיכרון? את הריח לניחוח? התקווה את המראה ליפה? האהבה את הקול לערב? העצב את המגע לנעים? קצות העצבים 2.האם את כל מה שכתוב למעלה ניתן לחוש בחלום? בחלום זה מגיע בקונסטלציה אחרת קצת. 3.מה הופך את האחר/ת לאהוב/ה? התחושה שהוא אוהב. 4.למה שגברים גומרים הם מכווצים את התחת? כדי לכוון יותר טוב למרחק? 5.למה אנשים מתגעגעים לילדות? כי אז הם לא ידעו שיכול להיות כל כך מעאפן, המשימה הכי מסובכת היתה להוציא את החול מהכיסים אחרי התגלגלות בדיונות. 6.למה אנשים אוהבים שקיעות וזריחות ולא מסתכלים עליהם כל יום? כי אין להם זמן. 7.למה אנשים טובים נחשבים לתמימים? כי אנחנו זוכרים יותר רוע. 8.למה במילה צמרמורת מתארים גם דבר טוב וגם רע? בגלל צמר כבשים. 9.כשאדם מגיע לאורגזמה איפה בדיוק בגוף הוא מרגיש את זה? (תחשבו טוב) במוח. 10. אם היתה מצלמה שמצלמת יופי פנימי האם הייתה שם את התמונה של עצמך על הקיר? רק אם זה יוצא באבסטקרט לגמרי.

גברתתתתתתתת

אני הרקדנית הכי גרועה בתבל ואחרי 2 כוסיות מוקפצות, אוליביה ניוטון ג'ון פראיירית לידי :) בקיצור אין שום בעיה שאלכוהול לא יכול לפתור אז יאללה, תזיזי תישבן תנענעי ת'תחת.... :) ועכשיו התקרצצות על התשובה הראשונה שלך מה עושה את הטעם לטעים? ענית "הזכרון" ואם זה טעם חדש???

לדעתי

זה כבר ישב על זיכרון מוקדם יותר, זה יזכיר משהו מהעבר. כמו למשל שרימפ שמזכיר עוף, או אנונה שמזכירה, אההה, טעם של כלום.

את יודעת מה?

יש בזה משהו אבל בפעם הראשונה שטעמתי עמבה זה לא הזכיר לי כלום :)

למעלה