יש לי שאלה..

KORAL17C

New member
יש לי שאלה..

ראיתי תפירסומת של אפקט הפחד לפרק שישודר יום שישי עם הישראלי . לא יצא לי ליראות משהוא יכול בבקשה לומר לי מתי יש שידור חוזר של הפרק???

סליחה סליחה../images/Emo4.gif

למה את כזאת קשה בעניין הזה? אני מצטער שהרסתי לך....להבא אני אדאג לשים סימן של ספויילר.

Gilliana

New member
נו, הוכחת את עצמך שוב...

הגאון מוילנה מכה שנית. לפחות תשים סימן ספויילר!!! אני לא מבינה, איפה לימדו אותך להתנהג? אפילו בג'ונגל מתנהגים ביותר כבוד. אתה יכול ממש להתבייש.

הנה אדם שאין לו מה לעשות בחיים

והוא בהחלט משועמם מהרגיל והתענוג שלו זה לרדת על אנשים אחרים, והתנסחויות כמו - "איפה לימדו אותך להתנהג? אפילו בג'ונגל מתנהגים ביותר כבוד" באמת מראים כמה האדם הזה שפל וכמה הוא מנותק מהמציאות.

Gilliana

New member
לא חמוד - הפוסל במומו פוסל

יש לך בעיה מאד רצינית, כי אפילו לכבד את המבוגרים והחכמים ממך אינך יודע ובמקום זאת מעז זב חוטם שכמוך להתנהג כפי שאתה מתנהג. אבל... אני לא מתכוונת להצליח במקום שבו אמך נכשלה ומבחינתי הדיון הזה, או כל דיון אחר איתך בכל פורום אחר - הסתיים.

ברוך שפטרנו

כי לקרוא כל הודעה מטומטמת שאת כותבת באמת דורש מאמץ רציני, ואני שמח שאני לא אצטרך לרדת לרמה שלך בפעם הבאה- כי אני לא יודע מתי אני אראה את הסוף, וזה מעיד כמה את בן אדם שפל וכמה העולם הזה קולל כשאת הגעת לעולם. אז Gilliana אולי תשקלי ברצינות את ההצעה של The darkness shadow ותעשי מה שהוא אמר...כי מבוגרת את בהחלט! אבל חכמה לא! את דווקא מטומטמת....ומטומטמים לא חסר... אולי זה תורשתי במשפחה שלך ועל כך אני מצטער כי את לא אשמה בדברים שאת כותבת, כי זה פשוט את ואין דרך לרפא אותך...

פרסל

New member
היי אהבל

מי שמדבר ברמה הזאת אולי לו אין רמה? היא אפי` לא הגיבה כי היא לא מנסה להיכנס לך לנעליים אז פאקינג תרגע שב בשקט ואל תחשוב שאם אמרת את המילה האחרונה אתה הכי חכם.

KORAL17C

New member
משהוא יכול לומר לי מתי?

חחח אתם רבים ואני יוצאת בלי תשובה...

KORAL17C

New member
ומתי יהיה שידור חוזר??

סליחה שאני משגעת אותכם עם זה למה אני לא רוצה להפסיד את הישראלי

נו ראיתם? היה מאכזב לא?

קודם כל אחלא של תוכנית. אחת הטובות שקיימות. ובקשר לפרק הזה - נו טוב לא מובן כמה הוא גדל בארץ. ובמה הוא אלוף בדיוק?! ובכלל - אנשים שיש להם נטייה להתפאר מתבררים כמעט תמיד כמאכזבים.

בקשר לשורה האחרונה...

זה נכון!!!!! שמתם לב שכל מי שהוא מהצבא והשתתף בתוכנית הפסיד בסוף!! והיו הרבה כאלה!! אני כזה מסתכל על התוכנית ואם הוא אומר שהוא היה בצבא אני אומר: הוא אבוד, איזה מסכן." ואני תמיד צודק! אני כל כך מוחה בתוכנית הזאת :)

למעלה