יש לי שאלה

ירון212

New member
יש לי שאלה

קיבלתי תשובה שלילית כשהגשתי מועמדות לדיילות אוויר. עקב חוסר נסיון וגם השתחררתי מהצבא לפני חודש. שאלתי היא האם הם שומרים את המסמכים עם כל הטפסים ששלחתי להם ? או שהם זורקים ? כי אני רוצה לנסות לבקש אולי שיבדקו אם אני יכול להתאים למשהו אחר. תודה ירון.

rachelcohen

New member
לשלוח שוב

לפי דעתי אל תסמוך עליהם... תשלח שוב עם כל האישורים כשיהיו לך! למה לא ללכת על בטוח?!

ירון212

New member
שלחתי קורות חיים ל....

שלחתי בפקס קורות חיים לתפקיד אחר אצלהם כרגע. ודיברתי איתם בטלפון ולפי מה שהבנתי אם אני רוצה לגשת לדיילות קרקע למשל, אז אני יכול לשלוח את הטופס של דיילות קרקע + כל המסמכים שוב. או להגיש בקשה מיוחדת בפקס שיעבירו את כל המסמכים שלי מצוות אוויר לצוות קרקע. אבל כרגע אני מחכה לתשובה בקשר לתפקיד אחר ששלחתי קורות חיים. זה משהו שראיתי באתר שלהם באינטרנט : עובד בהצבת צוותים. אני חושב שזה יכול להיות אחלה תפקיד גם כן. משמרות במשרה מלאה. אין לי בעיה אם זה מה שנדרש. אני כבר רוצה להתחיל לעבוד. מעצבן שרק בדואר הם שולחים תשובה ולא דרך הטלפון. אני מקווה שיהיה בסדר ואני אחד שלא מוותר כל כך מהר.

hadas300

New member
היי

היי ירון יש לי שאלה מה זה בדיוק העבודה הזאת? עובד בהצבת צוותים. תודה הדס

ירון212

New member
לפי מה שאני הבנתי....

זה לעבוד במחלקה שבעצם משבצת את צוות אוויר לכל הטיסות שלהם ומכינה להם את לוח הזמנים כל חודש. עבודת משמרות במשרה מלאה. יותר פרטים על העבודה אין לי. אני מחכה לתשובה בתקווה שיקראו לי בעזרת השם לראיון ואני אדע קצת יותר.

למעלה