יש לי שאלה

hafy1

New member
יש לי שאלה

בספר השלישי. אחרי שהארי מסיים את הבחינה שלו בגילוי עתידות טרלוני נהיית מוזרה ואומרת לו שאדון האופל יחזור בעזרת משרתו הלילה. אחר כך כשהארי אומר זאת לדמבלדור, דמבלדור אומר שזה מעלה את סך נבואות האמת של טרלוני לשתיים. אני רוצה לדעת לאיזה עוד נבואה הוא מתכוון????? הייתכן שהוא מדבר על הנבואה מהספר החמישי????

hafy1

New member
אבל זה לא הגיוני....

איך הארי אמור לדעת על איזו נבואה מדברים? אתם חושבים שדמבלדור סתם יזוק את הנבואה לאויר?

oOBAGIRAOo

New member
אני לא חושבת שהארי התייחס לזה כ"כ.

כן, הוא התכוון בבירור לנבואה מהספר החמישי. אז מה?

ToryMaster

New member
למה לא הגיוני?

אז דמבלדור אמר משהו מבולבל ולא מעניין, זה קורה הרבה פעמים. הארי לא אמור, בשלב זה, לדעת במה מדובר.

ScOrPiO gIrL1

New member
ברור שכן!

הרי הוא בעצמו שמע את הנבואה הראשונה(על הארי ועל וולדמורט) -זאת הייתה נבואת האמת הראשונה ובספר השלישי זו השנייה

מנצל"שת לשאלה על הששי ../images/Emo58.gif

בסוף הספר ה-6 הארי פוגש את טרלוני ליד חדר הנחיצות, והיא אומרת לו משהו כמו "האם אינך מרגיש שיש כאן אווירה של אסון שעומד להתרחש...?" (ציטוט חופשי ולא מדוייק) האם זו נבואת אמת - שהרי אסון אכן התרחש (וזה מעלה את סך כל נבואותיה ל - 3) או שזה פשוט בגלל שהיא תמיד אוהבת ל"נבא" אסונות. והרי זאת לא היתה נבואה במובן הקלאסי של הנבואה כמו ה-2 הקודמות, אך עם זאת היא צדקה. מה דעתכם?

Fairywitch

New member
לדעתי יצא לה במקרה...

ברח לה

2 Mיכל

New member
טבעי שכשהיא../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

תפגוש את הארי היא תנבא אסון... לא נראה לי שאמור להיות למשפט הזה שלה משמעות מיוחדת.

The Walrus

New member
היא צודקת, אבל ../images/Emo58.gif

זה לא נבואה. נבואת אמת זה אותו מקרה בה היא נהית במין טרנס כזה ובקול מחוספס והכל. אם זה נבואה, אז יש לה הרבה יותר מ2 נבואות: היא חזתה שנוויל ישבור את הספל, שאחד מהם יעזוב את הכיתה (הרמיוני), מתי הארנב של פרוואטי יהרג, וכו'.

אהה \ספוילר|

לזה התכוונתי כשכתבתי שזו אינה נבואה במובן הקלאסי ... שהיא לא נכנסת לטרנס

זה לא ממש ברור../images/Emo58.gif../images/Emo60.gif

אני די בוטחת בצורה זו או אחרת בטרלוני, לא יודעת.:O היא בן אדם נורא מבולבל, אבל יש לה כוחות:X היא לא סתם אומרת שטויות.

היא לפעמים כן סתם אומרת שטויות

כמו כשהיא מסיקה בביטחון רב, שהעובדה שהארי נמוך צנום וכהה, וסבל מאובדנים בגיל צעיר, מוכיחה שהוא נולד בחורף

למעלה