יש לי שאלה...

MIR11

New member
יש לי שאלה...

עולה כאן בפורום כל הזמן הנושא כי נלמדים המון ריקודים חדשים חלקם יפים יותר חלקם סתמיים. הרבה ריקודים ובינהם גם אלה שהם יפים לכל הדיעות, נעלמים לאחר תקופה מסוימת ואינני נכנסת כרגע לסיבות מדוע. שאלתי היא: אילו ריקודים ,לדעתכם, מכל הריקודים החדשים שיצאו לאחרונה ישארו לתווך זמן ארוך ואולי אפילו לתמיד.

../images/Emo45.gif ו ../images/Emo31.gif

מסכימה עם ערן לגבי "מציאות אחרת"
פחות לגבי "באהבה ובמילה טובה" (למרות שאישית הריקוד חביב עלי). ו
לגבי "סרט שחור לבן" - הצפי לגבי גורלו מזכיר לי יותר את גורלו של "לכל אחד"... אבל מכיוון שאיני מומחית וגם לא ברת-סמכא בנושא, יתכן גם שאני טועה...

../images/Emo52.gif לא שמתי ../images/Emo23.gif שערן הזכיר

שני ריקודים נוספים. לגבי שניהם, מניחה ש

אם אנחנו או מישהו אחר היה יודע

ת'תשובה לכך - היה ניתן לעשות מזה כסף. יש כל כך הרבה גורמים למה כן נשאר ומה לא, שלמעשה לא ניתן לדעת...פשוט תרקדי את מה שכייף לך לרקוד וזכרי שלא כל ריקוד חייבים לרקוד.. אולי זה ינפה מהר יותר את הריקודים..

משהא

New member
ערן לידיעתך ,,,,,,,,,

את הריקוד - "שלך" בשלושת החוגים שאני רוקד כבר לא מרקידים . לגבי "עוד יום, - מקסים !!! אורי גבעוני

../images/Emo45.gif ובאופן אישי, יצא לי לרקוד אותו

בשלש הרקדות (מתוך 3) בשבוע שעבר, מה שאומר
ב- 100% מההרקדות בהן רקדתי.

אישית רקדתי את "שלך" פעמיים, לפחות

בספורטק הרצליה ( לא בחודש האחרון ), לכן זה תלוי מאוד במרקיד שאתה הולך אליו, לגבי "עוד יום" אכן ריקוד מהזן הטוב של הריקודים הותיקים "שלא נס ליחם" ושצריכים להישאר.

אל תמהרו להספיד ריקודים

את הריקוד: "שלך" (לדוגמא) רוקדים בחוגים מסויימים, ובאחרים - לא. מה, שמוכיח (שוב ושוב ושוב...) שההחלטה מה ירקד ומה לא נמצאת בידי המרקיד, ומושפעת מטעמו האישי.

משהא

New member
עוז- שחצנות אינה בביתי, קצת צניעות!

לעוז 2002, מקוה שב 2006 תבין ותפנים שכל אחד בוחר מה טוב בשבילו. איני יודע לאן אתה הולך ומה רמת ידיעותיך בריקוד. אבל אני כן חש שהאגו שלך גבוה מאד וכדאי, ראוי ורצוי לכבד את שאר הכותבים אם אתה רוצה שיכבדו אותך. אורי גבעוני

אורי , למרות שאני בטוחה

שעוזאינו זקוק להגנתי - אני, לפחות, הבנתי שדבריו נאמרו בבדיחותא ולא היתה בכוונתו לפגוע בך, ולא באף אחד אחר..... הרשיתי לעצמי להוסיף את הקריצה שאולי עוז שכח להוסיף
אז... רק במחשבות טובות....

אורי

עוז גם לא זקוק להגנתי אבל..... מהיכרותי את אופן כתיבתו של עוז(עוז היה בין הכותבים היותר דומיננטים בפורום לפני כשנה,וחבל שעכשיו הוא לא כותב יותר..) אני בטוחה שהוא התכוון בהומור ובקריצה!

עוז ידידי ../images/Emo70.gif

בפעם הבאה תשתמש ב-
או ב-
ואם לא אז לפחות ב-
כדי שה-
לא יתן לך
ב-
ממני
ידידותי

ולענין

לדעתי הריקודים שישארו: אישה על החוף צל מדבר(למרות שאני אישית לא אוהבת אותו..אין קשר לשטויות שסופרו על הריקוד בזמנו..) הורה בן זוגות: כל כך קסומה מציאות אחרת והרשו לי להוסיף עוד קטיגוריה..ריקודים שאני מתה שיעופו במהירות.... תגידי לו...ריקוד גרוע לשיר מקסים. איך איך נפלת יא גכ"ע...

למעלה