יש לי שאלה

**לילך**

New member
חס וחלילה פרווה !!!!

אני לא מכירה מישהו שיש לו כיום משהו עם פרווה אמיתית (אולי רק קישוטי פרווה מלאכותיים) ,אבל אני מודה שבילדותי היה לאמא שלי מעיל עם קישוטי פרווה ,לחרדתי גיליתי כי זה היה פרוות חתולים!!!! - תארו לעצמכם מה עשיתי לאמא שלי כשגיליתי את זה.......ברר..........

יש לי מורה בביה"ס שיש לה ..

שני מעילי פרווה, אחד מפרוות ארנבת והשני מפרוות שועלים, בשנה שעברה נכנסתי איתה לויכוח שהסתיים בזה שכיניתי אותה רוצחת,אך השעו אותי מבי"ס ליומיים.. מה אני יעשה נגדה דיי עוד מעט יגיע החורף והיא תתלהב עם המעילים שלה ואני לא יוכל לשתוק לה על זה.. אז מה כן אפשר לעשות??

**לילך**

New member
אין שום טעם לקרוא לה רוצחת

אם את רוצה לשכנע את יכולה לחלק עלונים עם חומר הסברה למורים ולתלמידים בב"ס ולנסות להסביר להם מדוע ללבוש פרוות זה מעשה פסול בעינייך ובעיני אנשים רבים בעולם , אולי אפילו ליזום שיעורים לכתה בנושא.

צריך להסביר דברים בנימוס

ורק כך אפשר לשכנע את הצד האחר. כשתוקפים מישהו, יוצרים אצלו אנטי נוראי וגורמים לא לרצות להקשיב. יש אנשים ששום דרך בעולם לא תגרום להם להשתכנע אבל אני מניחה שהרוב יסכימו. את יכולה להתקשר לאנונימוס ולשאול אם הם יכולים לשלוח פליירים כאלה לכל הכיתה. מקווה שהם ייענו לבקשתך. זה המקום לספר לכולם שאנונימוס עושה הרצאות בנושא זכויות בעלי חיים בבתי ספר. מי שמעוניין שהם יבואו לבית הספר שהוא לומד בו שיתקשר אליהם. גם בוגרי בתי הספר מוזמנים לעניין את המורים בבית הספר בו למדו. הטלפון של אנונימוס 035226992

למעלה