יש לי שאלה

ice prince

New member
יש לי שאלה

אני לא בטוח אם כל כך תאהבו אותה ,בכל מקרה זו שאלה של סקרנות פעם איזה מישהו בצבא שמתאמן בכל מיני אומנויות לחימה בערך חצי מהחיים שלו אמר לי, שהאמנות לחימה הכי קטלנית זה למרבה ההפתעה אייקידו אבל הוא הוסיף ואמר שאך ורק אחרי לימוד של שנים רבות ושליטה טוטאלית באייקידו, והוסיף ואמר שברגע שאתה מגיע לרמה הגבוהה הזו אתה יכול לנטרל מספר יריבים. בכל מקרה אחרי שקראתי באינטרנט על האייקידו שדרך אגב נראית לי שיטה מעניינת ביותר אם פילוסופיה מרתקת זה נראה לי קצת תמוה. אז סתם בשביל הסקרנות עניין אותי מה אתם חושבים על מה שאמר לי הבחור ההוא ומה ההיביטים של השיטה מבחינת הגנה עצמית(הבנתי שבערך חצי זה דרך חיים והרמונייה וכו...)ומה היכולות של אדם שמתאמן שנים בשיטה (מבחינה פיזית כמובן) תודה ושבת שלום.

eladי

New member
אני אישית לא אוהב הצהרות כגון

"אמנות הלחימה הקטלנית ביותר היא XXXX". "קטלניות" השיטה תלויה במתאמן, ובנסיבות. אמן הלחימה הטוב ביותר יתקשה להתמודד מול התקפה שבאה בהפתעה, ולא משנה אם הוא איש איקידו, תאילנדי, לוחם MMA או נזיר שאולין. לוחם איקידו מיומן יכול לגבור על מתאגרף רשלן. ולהיפך. לכן - לדעתי אין "אמנות לחימה קטלנית ביותר". בלי קשר למה שהבחור אמר - איקידו יכולה להיות שיטה מאד שימושית ונהדרת, וגם יפה, עם פילוסופיה מאד בריאה. אני חושב שכדאי לך ללכת לנסות שיעור באייקידו. מהתסנות כזו תקבל תשובה טובה יותר מכל מסר שתקבל בפורום.

אין ספק שאייקידו הכי קטלנית

בתנאי שיש לך חיים וחצי כדי להתאמן ואתה מוכן להגיע ליכולת קרבית בגיל 70.

RoyceGracie

New member
למיטב הבנתי ישנם מספר ליקויים

בטכניקות של אייקידו. למשל נגד בעיטות. האם אני טועה ?

Nihau

New member
Use the force Luke

Join the Dark Side, we have cookies בתכלס זה הרבה יותר תלוי באדם המתאמן ובגישה שהוא מקבל מהמאמן ומביא מהבית מאשר באמנות עצמה. לדעתי רוב אמנויות הלחימה מתישהו מסבירות איך מטפלים בריבוי אוייבים לצערי מעט מאוד אנמנויות לחימה מטפלות ב"איך לא להכנס למצבי לחימה".

אוי אוי אוי

אילו הייתי מאמין לכל מה שכל אחד אמר לי פעם בצבא... האייקידו היא לא אמנות לחימה קטלנית יותר משום אמנות אחרת. אדם שהולך ללמוד אייקידו כדי להפוך ל"קטלני" מחטיא לחלוטין את מהות האייקידו. זה יהיה בערך כמו לעשות מנוי לבריכת שחייה נפלאה רק כדי לעשות ג'וגינג מסביבה במקום לשחות בה. כן, האייקידו אם תרצה יכול להיות קטלני אך לא בדוג'ו שלי.

ננדין

New member
../images/Emo41.gifהאומנות לחימה הכי קטלנית

שלום לכל אנשי פורום אומנויות לחימה! אני שואף להיות הלוחם המושלם! לצורך זה יצרתי את הא"ל המושלמת!!! עד עכשיו אני כבר יודע גיו גיטסו ברזילאי והוספתי עוד כמה דברים על מנת להפוך ללוחם המושלם: הטלות של ג'ודו, עבודה בלי גי ותוספת של אימוני האיבקות! בנוסף בריחי רגליים של סמבו! לזה תוסיפו איגרוף תאילנדי מתוחזק בטכניקות איגרוף ובעיטות של טקוונדו, טכניקות לכידה של ווינג צונג, סטיקי הנדס של טאי צ'י, מבנה מתודי והתייחסות לטווחים מJKD, בריחי ידיים מדייטו ריו (הרבה יותר קטלני מאיקידו, באמת...) ומ SMALL CIRCLE JJ, שיחרורים מתפיסות של גיו גיטסו מודרני, בעיטות לאשכים של קרב מגע (טכניקת הדגל שלהם...) אחיזות בנק' עצבים של צינה, אטמי ווזה יפני וקצת דים מאק סיני (טכניקות סודיות ביותר רק מדאן 3 ומעלה!), טכניקת נשק קצר של ארניס מתוחזק בסכין אינדיאנית וצוענית, לחימה עם מגן וכלי נשק עגול דמוי חישוק מקלאריאפייטו ההודית, נשק ארוך משיטות קובוג'וטסו האוקינוויות, טכניקות העלמות וטיפוס של הנינג'ה, פרפקציוניזים וראיית היופי בדברים פשוטים מזן בודהיזים אז מה עוד חסר לי??? בבקשה עיזרו לי על מנת להפוך ללוחם המושלם. בתודה מראש, ננדין (לא סתם עוד פר בהודו!)

חחח ננדין,מה עוד חסר לך?

בוא נחשוב: 1. האם אפשר להשכיר אותך פר יום? 2. האם לאחר כל היכולות האלו אתה גם שותק?
3.האם יש אצלך מקום להניח את הכוס קוניאק שלי? אם כן...אני קונה

MidNight Flame

New member
וצריך להוסיף על זה...

אפשרות לחלוב אותו בשביל חלב ל"הפוך" שלי וזהו

Boogieman

New member
אמנות הלחימה הכי קטלנית היא...

לבעוט-לו-בראש-כשהוא-על-הרצפה-ואז-לעשות-את-זה-עוד-פעם דאיטו ריו ג'יטסו דוט קום. באחריות.

על אמנויות לחימה קטלניות באמת

נהוג לציין שהן "קתלניות!!!!1" ככה לפחות הבנתי שנהוג. כנראה שזה כמו ג'יטסו וג'וטסו, אבל אני לא ממש מבין בזה.

idan334

New member
אין הכי

יש הרבה אומנויות לחימה קטלניות ובכל אומנות לחימה יש מקות קטלניות ואני לא חושב שיש הכי קטלנית..

למעלה