|:)|יש לי שאלה? תגידו דיויד(הגיטריסט) הוא יהודי? או סתם נתנו לו ת'שם הזה?
ל לוטמוש New member 27/10/05 #1 ||יש לי שאלה? תגידו דיויד(הגיטריסט) הוא יהודי? או סתם נתנו לו ת'שם הזה?
D double O S New member 27/10/05 #3 חח לא...../images/Emo96.gif אמ, סתם לידע כללי, המון שמות אמריקקים הם יהודיים, מהתנ"ך כאילו... Zack, John, David, Aaron, Paul, sarah, Becki וכו'
חח לא...../images/Emo96.gif אמ, סתם לידע כללי, המון שמות אמריקקים הם יהודיים, מהתנ"ך כאילו... Zack, John, David, Aaron, Paul, sarah, Becki וכו'
N Noa Tsror New member 27/10/05 #9 אתה יודע משו... את כמו מילון מהלך!! כל פעם שמישו שואל שאלה אתה עונה כמו במילון :-O
N Noa Tsror New member 29/10/05 #14 אתה גם אוקספור?!? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
S sapirush1 New member 27/10/05 #4 מה שמזכיר לי.. לפני כמה חודשים דיוויד בקאהם גילה שהוא יהודי אז חברה שלי אומרת לי טוב שהוא נזכר זה די ברור מהשם (איזה חיים ארוכים היא בדיוק נכנסה למסנג'ר) זה בסדר, הטמטום זה חלק בלתי נפרד ממנה
מה שמזכיר לי.. לפני כמה חודשים דיוויד בקאהם גילה שהוא יהודי אז חברה שלי אומרת לי טוב שהוא נזכר זה די ברור מהשם (איזה חיים ארוכים היא בדיוק נכנסה למסנג'ר) זה בסדר, הטמטום זה חלק בלתי נפרד ממנה
P Please let me die New member 27/10/05 #8 נראה לי שכן../images/Emo3.gif הכל בא מאותו זן../images/Emo3.gif עזבו בדיחה אישית