יש לי שאלה

alx18

New member
יש לי שאלה

האם אפשר לנתק את הממיר של הכבליםשל הוט ולחבר לטלוזיה אחרת באותה דירה כלומר אני רוצה לנתק טלוזיה אחד מהכבלים כי אננחנו במשפחה לא רואים הרבה טלוזיה במטבח אז רציתי לשאול האם חייב להסתמך על ידי טכנאי מהוט על מנת לחבר את הממיר לטלוזיה שלי ולנתק את הממיר מהטלוזיה מהמטבח תודה רבה וחג שמח

רשר

Well-known member
מנהל
כן! בתנאי שהשקע מתאים לכבלים

לרוב בעת ההתקנה הראשונה מחליפים את כל השקעים.

alx18

New member
יש לי שקע בחדר שלי

וכרגע יש לי בלים אנלוגי והשאלה היא האם אפשר בכוחות עצמי לחבר את הממיר לשקע של הכבלים שיש לי ליד הטלוזיה

F00D Is G00D

New member
יכול מאוד שלא

תרים טלפון להוט, הם יסבירו לך בדיוק מה לעשות, הם יודעים את הצרכים של הממיר שלך והם תמיד ישמחו לעזור

alx18

New member
אני חשבתי שזה פשוט רק לחבר לשקע של

כבלים ולטלוזיה ולהגדיר את התחנה שבה הממיר קולט

צריך רק לחבר לשקע בחדר השני וזהו

אין ניתונים אחרים שמישתנים . אין הספקת מתח מהממיר או דברים דומים חבר זה יעבוד

F00D Is G00D

New member
הטכנאי שביקר אצלי והחליך ממירים

התעקש להחליף את השקע הדקורטיבי שהיה קודם מכיוון שהוא גם משפר את הקליטה(מגע טוב יותר) וגם מסנן תדרים ורעשים מיותרים על הקו כרגע תקוע בגלל השטות הזו שקע מגעיל באמצע הקיר של הסלון.. לחלק מהממירים צריך שקע אחר, אני בטוח ש HOT לא כל כך אוהבת לחלק שקעים חינם ובלי סיבה..

fireman

New member
היום כל השקעים בקירות

הם מסוג של הברגה. נגמרו הימים של השקעים החלקים מהסוג "הישן והטוב" כמו שיש בגב מכשירי הוידאו והטלויזיה. מה יותר פשוט מ.....לנסות?!

שקע הברגע מתאים רק לצלחות לווין

כי הוא מעביר מתח של 18V לצלחת . ואין בו חסימה למתח . שקע אנטנה רגיל יש קבל שחוסם מתח ישיר וגם חילופין . יש שקעים שיש בהם גם שקע הברגע לצלחת וגם חור רגיל לתקע אנטנה . ושם ניתן ליקלוט ערוץ 1+2 דרך אנטנה היום חברות הכבלים גם משתמשים עים שקע הברגה לאינטר נט , או טלפון HOT אבל אים אין בעיית מתח בקו לא משנה איזה שקע מישתמשים

ממיר של צלחת פרטית חייב לספק

מתח הפעלה לראש שבקצה הצלחת . V=14V H=18V DC יש 2מצבים וריטיקל והורזנטל הפקודה באה מהממיר שמתוחנת מראש . אים שמים שקע רגיל יש קבל שחוסם את המתח . ואז אין קליטה

למעלה