יש לי שאלה..

• פותח הנושא mr15
  • פורסם בתאריך

mr15

New member
יש לי שאלה..

הייתי שנה שעברה פרח מש"צית..הייתי כל השנה בחוג ויצאתי לכנסים אך בסופו של דבר אימא שלי לא הסכימה לי לצאת לקורס:(..כמה שששגעתי.. בקיצור הבנתי יש בחנוכה כנס כלשהו..האם יש סיכוי כלשהו..שאני יצא? הכנס הוא רק של מש"צים? המורים לשלח בבית הספר אומרים לי שבשבילם אני כמו מש"צית..כי הם יודעים כמה רציתי..ומה עשיתי בשביל לצאת..אבל בסוף לא הצלחתי :(.. תודה מראש.. לילה טוף..

יש לך אישור ממני לצאת!

לצערינו ולצערך לא יצאת אבל לטיולים תצאי אני לא אומרת שכל אחד שלא עבר משצים יכול אבל את פשצית ויש בך ניצוץ משצי אז את מוזמנת לבוא לטיול ו... להשאר בפורום...

mr15

New member
תודה רבה:)

הלוואי ואני כן יוכל לצאת לא נראה לי שזה תלוי במורים שליזה תלוי בגורמים אחרים...שנמצאים בדרגה גבוהה יותר..הלוואי ואני יצא.. שוב המון תודה..ואני יקבל את ההצעה שלך..ואני ישאר..חחח הנה אני מגישה את הצטרופתי לפורום מש"ציםםם.. תודה שוב מראש.. לילה טוב..

חחח כל עוד את משלמת

זה פסדר הם רואים כסף אז יש אישור חיחיחיחיחיחיחי ברוכה הבאה יקירתי אני סיון משה ממחוז ירושלים משצית מ2003 שיהיה בהצלחה אני אומרת...

shikole

New member
סיוקה מסכים איתך בכל מילה

קורה שלא מסתדר שההורים לא מרשים ולא יוצא זה לא אומר שאבוד לך
מקבלים אותך בברכה אל מעוננו החם ומקווים שתמשיכי בפעילות מהיותך פשצי"ת!!!
המון בהצלחה בהמשך....

mr15

New member
אני בכיתה י'..

לא הספקתי לשאול את המורה שלי..אני ישאל יום ראשון..אני יודעת שזה מוזר אם אני יהיה עם ט'..השנה ויצא לקוררס..אבל לא יודעת אני ממש רוצה להיות משצית אמיתית..ואנ כל כך מצטערת שלא יצאתייי :(.. שבת שלום..

אוריה2111

New member
אז ככה...

חבל שלא יצאת לקורס אבל לא נורא... שמעתי שיש פגישה כזזאת של המש"צים (שעשו ת'קורס) ושל הפש"צים ואני חושבת שתוכלי לבוא..... כדאי לך.. ככה גם תכירי את אלה שבגלך וגם תעברי את ההתחלה של הקורס.... כדאי לך.... גם אני אהיה שם...

mr15

New member
תודה לכולםםם!!

דיברתי עם המורה שלי..אבל הוא שלח אותי לאחראי מש"צים..תחזיקו לי אצבעות שהוא יסכים או יגיד שזה בסדר.. שוב המון תודה על כל העצות!!! יום טוף..

mr15

New member
אז זהו שלא כנראה :(

דיברתי עם האחראי מש"צים בבית הספר שלי..והוא אמר שלי שרוב הסיכויים הם לא..הוא צריך לשאול אבל הוא לא מאמין...כי רק המש"צים נוסעים..טוב אני מקווה שאני יצא אבל אם לא..אז לא נורא..בחנוכה הוא אמר לי שיש לי יותר סיכוי לצאת.. בכל מקרה תודה על העידוד..אבל זה היה פיספוס ענקי..שלא יצאתי לקורס :(

אצלנו יוצאים המשצים שלא יצאו לקורסס

אולי לנו יש פריווילגיה כי היינו מיעוט..חוחוחווו... באמת פספוס אדיייייררר!!!

mr15

New member
יש לנו רק מש"צ אחד בוגר משנה שעברה.

ועוד אחת שעברה את הקורס האחרון.. אנחנו ממש מיעוט.. לילה טוב..

mr15

New member
בסוף אני לא יוצאת :( :(

האחראי שלי דיבר עם האחראי של של"ח והוא אמר לו שלא...שרק המש"צים יוצאים..אוףף.. לילה טוף..

למעלה