מוד''ש שיהיה בהצלחה
ב בנאדם מרשע New member 20/9/05 #26 חיל הים../images/Emo99.gif הלוואי שאני אתקבל הלוואי הלוואי!#%: } הלוואי הלוואי:{
C carmit4 New member 20/9/05 #31 אמממ גמני כמו יעל מתגייסת לחיל הים בתור בקשית, רק לפניה וזה נשמע סביר+ לאן את מתגייסת בחיל הים?
1 111שיר New member 20/9/05 #33 הממ.... מתגייסת עוד 6 ימים למאבחנת מדעי ההתנהגות. מרוצה נכון לרגע זה, אך הכל עדיין פתוח יכול להיות בכל חיל כמעט, אדע רק אחרי הקורס
הממ.... מתגייסת עוד 6 ימים למאבחנת מדעי ההתנהגות. מרוצה נכון לרגע זה, אך הכל עדיין פתוח יכול להיות בכל חיל כמעט, אדע רק אחרי הקורס
H Hangman Jury 87 New member 20/9/05 #34 אני מתגייס ב-19 למרץ, הייתי אמור להתגייס ב-21 לנובמבר, אתמול רק דחו לי את התאריך. בחרתי חיל הים, בזה אני מקווה שאני יהיה אני עדיין לא יודע בוודאות מה אני יהיה.
אני מתגייס ב-19 למרץ, הייתי אמור להתגייס ב-21 לנובמבר, אתמול רק דחו לי את התאריך. בחרתי חיל הים, בזה אני מקווה שאני יהיה אני עדיין לא יודע בוודאות מה אני יהיה.
Z zzYaelzz New member 20/9/05 #36 אמממממממ בחיל מודיעין תפקיד מודיעין אלקטרוני והאם אני מרוצה? זו שאלה קשה מידי