יש לי שאלה תאריך : ה 15 לספטמבר, 1954 או ה 15 בספטמבר, 1954? מה נכון? ורדה
ו ורדהורדה New member 11/9/05 #1 יש לי שאלה תאריך : ה 15 לספטמבר, 1954 או ה 15 בספטמבר, 1954? מה נכון? ורדה
H hazelnut New member 11/9/05 #4 וטריק שלימדו אותי איך לזכור את הכלל * תשעה באב * עשרה בטבת תודה רבה על הערתך (ואישורו של סוס כסוף) לגבי המשפט ההוא למטה - כן, כל המשפט מציק לי, ואני הולכת לעבור על כל העניין מחדש עכשיו
וטריק שלימדו אותי איך לזכור את הכלל * תשעה באב * עשרה בטבת תודה רבה על הערתך (ואישורו של סוס כסוף) לגבי המשפט ההוא למטה - כן, כל המשפט מציק לי, ואני הולכת לעבור על כל העניין מחדש עכשיו
ו ורדהורדה New member 11/9/05 #5 תודה על הטריק - וקחי הצעה : בשלב מסוים, במהלך התוצאות העקובות מדם שהיו לנסיון ההתנקשות ב 20 ביולי, הורה היטלר לעצור את כל משפחת אופנהיימר. בכל זאת תוצאה. Ca te plait comme ca ? ורדה
תודה על הטריק - וקחי הצעה : בשלב מסוים, במהלך התוצאות העקובות מדם שהיו לנסיון ההתנקשות ב 20 ביולי, הורה היטלר לעצור את כל משפחת אופנהיימר. בכל זאת תוצאה. Ca te plait comme ca ? ורדה
E Eldad S New member 11/9/05 #8 נכון, 15 בספטמבר אבל בלי ה' הידיעה (תשעה באב, עשרה בטבת וכו'). עפ"י העברית התקנית, לפחות.