יש לי שאלה

• פותח הנושא tzuba
  • פורסם בתאריך

tzuba

New member
יש לי שאלה

אני לא יודע אם זה הפורום לשאול אבל שלחו לי מלשכת הגיוס צו התייצבות לבדיקה נפשית..... שולחים את זה לכולם? אני לא יודע מה עשיתי שהם שלחו לי את זה......

תיפלצת

New member
אל תדאג..

שולחים את זה בדרך כלל לאנשים שההורים שלהם גרושים+אנשים שהיה להם איזה ארוע כלשהו שהשאיר סימן+אנשים שאמרו משהו "לא תקין" בראיון האישי..

tzuba

New member
תודה על האהבה

אבל ההורים שלי לא גרושים וכן עשיתי כבר צו ראשון אולי זה בגלל משהו שאמרתי בראיון האישי? אני לא חושב שעשיתי משהו לא בסדר למרות שכל הזמן ניסו להכריח אותי להגיד שרבתי עם חברים שלי בקשר למשהו לא יודע אני רוצה להיות עתודאי זה יכול לפגוע בזה?

tzuba

New member
זה פגע בך באיזשהוא מובן?

אני מתכוון... שלחו אותך גם לקב"ן בגלל זה שם? ואני מניח שאתה לא מעשן סמים כי אמרו שגרמו לך להגיד את זה חחח מה אתה עושה בצבא עכשיו?

tzuba

New member
מה אומרות הראשי תיבות שרשמת?

חח לא הבנתי כלום חחח

ShukyD

New member
קצין משתמטים ראשי בחיל משתמטים

היא מש"קית שוקי אבל לא הם סתם שאלו אותי מליון פעמים אם אני מעשן סמים או אם עישנתי סמים כמו שאותך הכריחו להגיד על החברים שלך ולא זה לא הפריע לי.. השתחררתי בגלל סיבות אחרות

אלירן י

New member
חחחח מזכיר לי ש.

בצו ראשון החיילת שאלה אם אני מאחר בדר"כ לביצפר אז אמרתי שלא ואז היא כזה: "בטוח?" "אף פעם לא איחרת? אפילו לא פעם אחת?" ואמרתי לה שנדיר שאני מאחר אז היא התחילה לעשות איתי משא ומתן כמה אני מאחר בשבועיים ניסתה לשכנע אותי שאני מאחר כפייתי, בסוף סגרנו על 3 איחורים בחודש

tzuba

New member
אבל זה מה שמוזר

ההורים שלי לא גרושים אני לא מנסה להשתמט- אני רוצה להיות עתודאי ואחרי הלימודים באוניברסיטה להתגייס בכיף ולתרום הכי טוב שאני יכול אני גם לומד 5 יחידות פיסיקה מתמטיקה מחשבים שסיימתי 5 יחידות בכיתה י"א ולא בי"ב וגם 5 יחידות אנגלית ואני לא משוגע אין לי מושג למה שיזמנו אותי.......

סיונתו

New member
וואי אתה חרשן ../images/Emo11.gif

חחחח אתמול בלילה ישבנו... אמממ איפה זה היה לא משנה קיצר מישהו מצלצל לידיד שלי- "נועם
" ההוא כולו בפחדים- כ..כ... כן
מי זה
וההוא עושה לו- עזוב אותך מי זה, אתה מעשן סמים
בטח תתקשר אלי באמצע הלילה אל תגיד מי אתה ותשאל שאלות מטומטמות והוא היה על ספיקר-פון וכולנו נקרענו מצחוק זה היה כמו קטע ממת לצעוק עם המסיכה המסטולה- wwwwwwwwwaaaaaaaaaazzzzzuuuuuuppppppp
היה הזוי במיוחד.... ומבדר כי בדיוק אחד גלגל מולנו סיגריה
(אבל היה טבק בפנים לא משו אחר.... באמת.... חח זה היה מקום ציבורי)

tzuba

New member
האמת שעד השנה לא חרשתי בשיט

רק עכשיו התחלתי לחרוש ברצינות עד עכשיו חרשתי רק על קפוארה אבל זה כבר סיפור אחר בכל מקרה יואו קרעת אותי עם הסיפור חח וזה גם הכי לא קשור בארץ אבל אחלה סיפור מצחיק בטירוף חחחח השנה אני כולי בחרישות כי אין מה לעשות בכל זאת אני רוצה ללמוד בטכניון בתור עתודאי וזה דורש 100% לימודים

למעלה