יש לי שאלה...

סיון b

New member
יש לי שאלה...

בכל מיני פורומים מצרפים קישורים לדברים נורא יפים מהאינטרנט, וכשזה לא תמונה אני לא יודעת איך שומרים.... אולי מישהו יכול להגיד לי? כי זה לא נותן את האופציה של save as. (אני רוצה לשמור ולשלוח במיילים). תודה, סיון

גיל גיל

New member
קישור!!!

גם בפורום וגם במייל, את פשוט מצרפת קישור! קישור הוא הכותרת שמופיעה בראש האקספלורר (את בטח יודעת את זה...) בפורום, יש מקום מיוחד לצרף קישורים, בהוספת הודעה יש מקום מיוחד לזה! תעתיקי בקונטרול C, ותכניסי עם קונטרול V אם אני לא מובן, תגידי לי ותקבלי הסבר מפורט!

סיון b

New member
גילגול, האמת?

לא ממש הבנתי. זה עובד עם העתק והדבק? סה"כ ראיתי כאן באיזה פורום משהו נורא יפה שצירפו בתור קישור ולא בתור תמונה בקובץ, ואין לי מושג איך לשמור אותו כדי שאני אוכל לשלוח במיילים לחברים/ות..... נראה לי שגם אני לא מובנת..... תודה רבה ג´ינג´י (אבל אין לך נמשים......) סיון

גיל גיל

New member
בדיוק!

העתק כשאת צובעת את הכתובת (בלמעלה של האקספלורר כשאת בתוך מה ששלחו לך). אח"כ, כשאת שולחת במייל, את פשוט מעתיקה את הכתובת, ואז מי שמקבל את הקישור יכול להכנס לזה בעצמו! בהודעות פורום, יש מקום מיוחד לצרף קישורים. תראי אותו כשתיכנסי ל"הוספת הודעה" סיונוש! היה כל כך כיף לפגוש אותך סוףסוף! אני עוד חייב לאחותך הנהלת פורום...

סיון, צריך לחכות למיכל / דויד,

נראה לי הם הכי מבינים... אבל רגע, נדמה לי גם אורלי אולי מתעסקת בזה? לא יודע, אולי באמת הגיע הזמן לדעת מה כל אחד כאן עושה??? טוב, בקיצור, מצטער שאני לא יודע את התשובה... שלך באהבה, בן

למעלה