יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

התחלתי לקרוא את הספר הרביעי, בפעם המי יודע כמה, ויש משהו שלא הסתדר לי נכון בתחילת הספר, הפרק הראשון "בית רידל" מצאו את שלושת בני רידל ללא רוח חיים, בניהם גם טום רידל, שזה בעצם וולדי. עכשיו, היחידי שיכול להרוג אותם זה וולדי, כי בספר רשום שוולדי הרג את אבא שלו, אבל לפי מה שזה נראה הוא גם הרג את אמא שלו. אבל אבא של וולדי לא עזב את אמא שלו (אשתו) כשגילה שהיא מכשפה? וטום בכלל לא גדל בבית יתומים? אז מה פתאום הוא עם ההורים שלו? בקיצור, זה לא מסתדר לי! סליחה אם בלבלתי את מישהו

Ferma

New member
../images/Emo58.gifאם תחשוב מעט על השישי

תבין שהוא הרג את אבא שלו ואת סבא וסבתא שלו ביחד והשמות הם אותם שמות (לפי המנהג שילד יקרא על שם הוריו/סביו המתים - כמו שהוא היה בשביל מרופ אחרי שהוא עזב אותה). לכן זה מבלבל. OK?

2 דברים.....

דבר ראשון אני בת
דבר שני לא קראתי את השישי, וגם לפי מה שאמרת לא הבנתי כלום

Alfasa

New member
זה לא וולדי שמת

זה אבא שלו. הרי אומרים 80 פעם שהוא הרג את אבא שלו וגם אומרים 80 פעם שהוא נקרא על שם אבא שלו ואז שינה את השם. קפיש?

אני יודעת את זה...

אבל אמרו בספר הרביעי ששלושת בני רידל נמצאו ללא רוח חיים, וזה כולל טום רידל.

yo t a m

New member
המ,

אני לא משוכנע עד כמה זה ספויילר אבל נראה לי שכבר בספר הרביעי זה מוסבר,
טום רידל הוא גם שמו של האבא של וולדמורט, ולכן טום רידל שמת בבית רידל הוא האבא. בנוסף מתה אשתו ה-שנייה ובנם. אם אני לא טועה.

זה פשוט מאוד ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

טום רידל הוא אבא של וולדמורט. וולדי הרג את אבא שלו וסבא וסבתא שלו. אם תקראי את הספר עד הסוף תראי שוולדמורט אומר את זה בעצמו, כשהארי בבית הקברות.

EvilFlame

New member
זה ידוע כבר

מהספר השני שוולדמורט קיבל את השם ה"מלא" שלו על שם אבא שלו וסבא שלו.

Roonil Wazlib

New member
את מתבלבלת בין

טום האב וטום הבן. מי שנהרגו בספר הרביעי הם טום רידל האב ושני הוריו

למעלה