יש לי שאלה

יש לי שאלה

שמעתי שבתל אביב יש איזה שהיא מסעדה שאפשר לאכול בא רק שוקולד,זה נכון?

meravbr

New member
מקס ברנר שוקולד בר

שוקולד - אבל לא רק, כל מיני מאכלים המבוססים על שוקולד (פונדו, עוגות, פיצה שוקולד ועוד) וכאלו שמלווים בשוקולד (ופל בלגי מצוין למשל, ארוחת הבוקר המצוינת שלהם), וגם אוכל רגיל של כריכים וסלטים. נמצאים ברוטשילד 45 ת"א, ויש להם גם סניף בהרצליה.

ובמקס ברנר שוקולד

יש להם מינימום הזמנה? ושמעתי שיש שם תור ארוך (אז יש איזה שהוא מקום דומה לזה באיזור?)

meravbr

New member
אין מינימום הזמנה ככל הידוע לי

(מעולם לא דרשו מאיתנו), ויש תור, אבל לא עמדנו בו יותר מחצי שעה מקס.

ר ו ג ל ך

New member
יש בסופי שבוע ניראה לי

היינו בהרצליה לפני כמה שבתות ודרשו מינימום

אז מ-1 עד 10

עד כמה אתם ממליצים ללכת לשם? ואם זה באמת שווה את האכילה שם

mokitza1

New member
המממ...לדעתי:

אם אתה חובב שוקולד אז כדאי ללכת. למרות שלא נפלתי מהמקום (לא מהרצליה ולא מת"א) אי אפשר להגיד שזו לא חוויה להיות שם... לדעתי שווה לנסות.. ואם כבר אז בסניף ברוטשילד-יותר נהנתי שם...

טוב,תודה רבה לכם

אני אנסה ואחזור אליכם עם תגובות

10. חובבת שוקולד שכמוני.

ברוטשילד. לא הייתי בהרצליה. ופעם אחת בלבד חיכיתי 5 דקות. לי הכללללל טעים. (סתם, רק המריר בעדיפות).

ריקילאב

New member
בתור אוהבת שוקולד-מקס ברנר

זה הדיסנילנד של השמחות גם כמה מנות מלוחות שאכלתי היו טובות אני דווקא מעדיפה את הסניף בהרצליה

meravbr

New member
באוסטרליה

צירפתי פה םעם כתבה עליהם מ"הארץ", צריך לחפש בארכיון של הפורום

פומפיה

New member
6.6.6

תשמע, שלא תפליג עם הזיות על ז'ולייט בינוש שמגישה לך פרלינים ועל ג'וני דפ שמעורר בך תשוקות נסתרות... אבל הקונספט של שוקולד בר מרגש
, ויש שם טעמים מתוקים שקשה לעמוד בפניהם – שייקים על טהרת השוקולד, פנקייקים, פרנץ' טוסט, פונדו, קוקטיילים של שוקולד ואלכוהול, ועוד מנות משמחות (ושוקולדיות)... אני הייתי בסניף בהרצליה, וריח ממכר של שוקולד לא כל-כך עושה לי את זה, אבל בשביל להתענג עם שוקולד או לגמור עם קב"א מתוק במיוחד - זה אחלה של מקום.

Forum User

New member
איזה הבדל בין הסניפים ת"א והרצל"פ

בהרצליה הייתי המון פעמים, גם לארוחות בוקר, גם לעסקיות צהריים, ותמיד היה נינוח ומפנק, אפילו קצת חוצלארצי... בשישי האחרון, אחרי ארוחה בקנטינה שבשדרה, פסענו לשם כדי לשתות קפה לו ושוקולטה לי וקצת התאכזבנו מרמת האחזקה והשירות שהיו חובבניים בעליל. דברים קטנים כמו הטפט בשירותים שמתקלף, הברז בכיור שנוטה באלכסון, הכוסות שמוטחות בשולחן כך שקצף הקפוצ'ינו זולג לצלחת ומלצר שפוקד עלי: "לערבב היטב!" האם זה קהל הלקוחות שמעצב את המקומות אחרת? לא יודעת. מה שכן, השוקולטה מצויינת כתמיד והספל המיוחד עושה את העבודה בכל מיקום גיאוגרפי.

למעלה