יש לי שאלה....

c o l e

New member
יש לי שאלה....

הסידרה שהוקרנה בשנים האחרונות זה בעצם חידוש של הגירסאות הישנות לא? כלומר אני לא ראיתי את כל הפרקים הישנים אבל אני מכיר חלק.... וזה הכל מסתדר כמו הישן....

Mr wonka

New member
הזהו- ש-מ-מ-ש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הסדרה החדש (טרילוגיה ליתר דיוק) היא התחלת הסיפור של הגרסה הישנה- וזה ממש ממש לא מתאים לישנה! הן כלל לא דומות!

c o l e

New member
לא הבנת אותי.... מ-מ-ש לא!!!!!!!!!!

לא התכוונתי שהעלילה דומה! אמרתי שיש דברים דומים כמו המסיכה הזאת שהוא שם (דרת' וידר) ושיש שתי ילדים שהם אחים (כמו בסדרה הקודמת) וכו'....

Rockamora

New member
אז אתה זה שלא הבין אותי!

חחחח דארת' וידר, יש לו את המסיכה כי בסרט השלישי הוא מקבל אותה! ושתי הילדים זה לוק וליאה מהסדרה הישנה! לוקאס התחיל בטרילוגיה הישנה והמשיך בזאת אבל הן בעצם הפוכות! הסדר הכרונולוגי הוא שקודם רואים טת החדשה ואז את הישנה ואז כל הסיפור מסתדר! זה בעצם סיפור אחד שנמשך 6 סרטים!

the sith

New member
מה לא היה ברור בזה? חחח

אני אוהב להתערב

Heathen Dawn

New member
יש בזה מן האמת

לא, פרקים 1-3 הם לא חידוש של פרקים 4-6, הם פרקים חדשים לגמרי, נפרדים, עומדים בפני עצמם, שעלילתם מקדימה את עלילת 4-6. אבל פרקים 4-6 אכן יצאו בגרסה מחודשת - שתי גרסאות אפילו. הגרסה המחודשת הראשונה יצאה ב-1997, והשניה - הנקראת גרסת ה-DVD - ב-2004. בגרסת 1997, למשל, אחד התיקונים הוא שגרידו יורה בהאן סולו לפני שסולו יורה בו (פרק 4), שינוי מרגיז מאוד לדעתי ולדעת רבים אחרים. בגרסת 2004, למשל, אחד התיקונים הוא הכנסת איין מקדארמיד בתור הקיסר בשיחה שלו עם ויידר בהולוגראמה בפרק 5, שינוי די הולם לדעתי, מכיוון שמקדארמיד משחק את פאלפטין בכל הפרקים האחרים (פרקים 6 ו-1-3).

yoo

New member
ואי...זה עוד יותר פריקי מהאנשים ש..

באים לשאול מתי ייצא פרק 4 -____-

למעלה