יש לי שאלה...

אני לא עונה לך בהתלהבות רבה

יש אנשים שלומדים את השיטה הזו וגם קוראים את הפורום הזה , יש אדם שהתרשמתי ממנו מאוד שמלמד את השיטה הזו בארץ ושיכול לתת לך המון מידע בקשר לשיטה ולפילוסופיה מאחוריה ... * ייתכן והם יפרשו את המילה "אידיוט" בה בחרת להשתמש כמשהוא פוגע ... * ייתכן מאוד שאותו ה"אידיוט" יכול ללמד (או יכול היה ללמד) אותך המון דברים מדהימים ... 3 שאלות שאולי יתרמו לך : 1) ייתכן ויש "רוח" לגמל שלמה ? 2) ייתכן ויש אנשים שמבחינתם יש "רוח" לגמל שלמה ? 3) ייתכן ןאנשים ייקחו אלמנטים מצורת התנועה (בלבד) של גמל השלמה ויכניסו לצורת עבודתם "רוח " ?

bmt29

New member
צודק בהחלט...

אני מבקש סליחה מכל אדם שאולי נפגע מדברי, ומבקש להבהיר שהדברים נאמרו בציניות מולחטת וכמובן שאת שיטת גמל שלמה אני מאוד מעריך. סליחה

eladי

New member
I bet the same person

who did that does not like to be referred as an "idiot". Ah.... and some people out there had not computer, internet and tapuz forums, so watching praying mantis was their best entertainment.

הדבר המעניין

שיפה בגמל שלמה זו הנקבה: במהלך ההזדווגות הזכר עולה על גב הנקבה ומעביר לנקבה ספרמטופור.על הזכר להתקרב אל הנקבה בזהירות, כדי לא להוות לה טרף. יש שראשו וחזהו נאכלים תוך כדי הזדווגות., הזכר ממשיך בהזדווגות גם ללא ראשו. (בראש מצוי מרכז הפיקוח על מנגנון עיכוב ההזדווגות. כפי הנראה אם בזמן ההזדווגות חל עיכוב בהעברת הספרמטופור עריפת ראשו של הזכר מסירה את העיכוב.)הביצים מוטלות במעטפת חומר נוזלי המתקשה במגע עם האוויר. נוצר תיק ביצים ספוגי סגלגל באורך עד 5 ס"מ. תיק גדול עשוי להכיל כ- 300 ביצים. התיק מוצמד לענף.נקבה עשויה להטיל מספר תיקי ביצים במהלך חייה. נקבות קשוחות

avshalomat

New member
אני איישית חשוב שהן רחמניות בנות

רחמניות, הן לפחות נורגות מהר וולא יסורים מתמשכים (יחסית) לעומת זאת בנות אנוש...

Tonjin

New member
ספרמטופור את אומרת...

מה זה, משהו כמו פרחים ושוקולד...?

גמל שלמה הסטוריה

אוכל לומר לך מה שאמר לי מורי לשעבר סטיב טננבאום דאן 4 בגמל שלמה. לפני כמה מאות שנים היה מאסטר בקונג פו שאולין, שהיה עורך קרבות עם כל המאסטרים בסביבת אזור מגוריו והיה גובר על כולם. חוץ מאחד מהם שבכל פעם שהיו עורכים קרב הוא היה מפסיד. והוא היה כל הזמן מנסה לשפר את האומנות שלו, אך תמיד היה מפסיד. יום אחד הוא צפה במקרה בקרב בין גמל שלמה לעכביש ,ומצאו חן בעיניו תנועותיו של הגמל שלמה .הוא אסף אותו לביתו וצפה בו ,והיה מביא כל מיני יצורים להלחם בגמל שלמה ,וגם היה תוקף אותו באמצאות מקל קטן ובוחן את תגובותיו. ולאחר שסגל לעצמו את תנועותיו של הגמל שלמה, ערך שוב קרב עם אותו מאסטר אך הפעם יצא מנצח. נ.ב. סליחה אל אי פירוט שמות ושנים

bmt29

New member
אוי ואבוי!!!!

חברים אני מנצל מעומק הלב!!! האח האדיוט שלי החליט שזה יהיה נחמד לכתוב שטויות תחת שם המשתמש שלי... אני לא כתבתי דברים אלה ואני מתנצל! אוהד סמט ושאר העוסקים בשיטת גמל שלמה בפורום סליחה!!!

Defuse

New member
אוף אני בחיים לא ראיתי גמל שלמה ../images/Emo10.gif

מישהו יודע איפה אפשר למצוא??

Defuse

New member
תודה אבל עכשיו אני שואל...

איך אפשר לחקות שיטה של חיה עם 6 רגליים??

בבקשה, ועכשיו אני עונה...

בדיוק את אותה התשובה שעניתי קודם - התגובה הראשונה לשאלה המקורית! זה ממש לא משנה איך קוראים לשיטה, מה הסיפור המכונן שלה, עם איזה בגד הם מתאמנים, ואיך נראה הסמל שיש להם על החזה (או על הישבן). מה שחשוב זה אילו טכניקות יש בשיטה, מה אסטרטגיית הקרב של השיטה ואיך קרב שם נראה. אני שוב מפנה לתשובה שאוהד (שלומד ומלמד את השיטה) כתב על זה. אם אתה מאוד מתעניין, אני בטוח שיתנו לך להכנס ולצפות בשיעור, ואולי אף להשתתף באחד. רן.

SniperwolF

New member
יש מצב שחקרו גמל שלמה ברזילאי =)

בממוצע גמל שלמה ברזילאי (יצא לי לראות כאן לפחות עשרה) הוא באורך של כ-25 ס"מ (קצת יותר מהבלטות עליהן הוא עמד) וכשהוא פורש כנפיים הוא פשוט היה בגודל הפנים שלי. הייתי אומר שדי קל לחקור אותו =)

למעלה