יש לי שאלה...

bmt29

New member
יש לי שאלה...

בסיגנונות קונג פו שונים, יש צורת חיקוי לחיות: סיגנון הנחש, סיגנון העגור, סיגנון הנמר ו- "סיגנון גמל שלמה" עכשיומה שאני רוצה לדעת, זה מי לעזאזל האדיוט, שהלך ובדק איך נלחם גמל שלמה????????

מי בדק איך נלחם גמל שלמה?

לא בטוח שמישהו באמת עשה את זה. לא הייתי לוקח את עניין השם ואת האגדות המכוננות ברצינות כאילו מדובר בתורה מסיני (וגם את הסיפור הזה הייתי ממליץ לבחון בעיניים פקוחות). אתה יכול לקרא מה שאוהד כתב על זה. מה שחשוב הוא לא השם של אמנות הלחימה, מתי היא נוסדה, ומה הסיפור המכונן שלה (אם יש), אלא התוכן שלה: מה לומדים ואיך. רן.

bmt29

New member
כנראה לא הבנת...

גמל "שלמה" זה לא גמל. זה מן חרק קטן שיש לו עלה על הגב.

m הלוחם

New member
../images/Emo3.gifאני יודע

גמלים באשר הם הירוקים שנראים כמו חייזרים קטנים והחומים שזקוקים דחוף לישור שניים

Gaspaz

New member
ראית פעם גמל שלמה נלחם?

הוא לוחם מלידה. ראיתי גמל שלמה מביס ציפור.

../images/Emo6.gif + חצי ../images/Emo32.gif ../images/Emo18.gif תיאור גרפי

בלי קשר לחתימה שלך, אני רוצה לומר שלפני כמה זמן ראיתי חתול תופס ציפור בצורה שהבהירה לי עד כמה הדמיון בין חתול ונמר גדול: החתול הגיח בחשאי מאחורי ציפור חסרת מזל שעמדה על המדרכה, זינק עליה ותפס אותה בפה. הציפור הצליחה איכשהו להתחמק, אבל היא נפצעה ולא הצליחה להתרומם מספיק מהר, והחתול תפס אותה שוב עם הפה, נפנף את ראשו ימינה ושמאלה מס' פעמים "להרגיע" את הציפור שנפנפה בכנפיה נואשות. אחרי כמה ניעורים, עדיין עם הציפור בפה, הוא נכנס מתחת למכונית חונה, ושם כבר לא ראיתי מה היה... אני מניח מן הסתם הוא אכל אותה. זה היה מדהים לראות את הקרב הזה.

ש מים

New member
לפני שבוע חתול תקף את הכלב שלי

אם לא הייתי לידיו, הכלב היה מת! (ואני רציני!!) החתול אשכרה ארב לכלב, כשהכלב הגיע (אחוז ברצועה, ביד שלי) זינק החתול על הפרצוף שלו (ליתר דיוק: לאף ולעיניים), עם ציפורניים שלופות. הוא זינק על הכלב מצד אל צד, כ-3 פעמים, עד שהצלחתי להעיף אותו. מחזה מדהים ומצמרר!

ש מים

New member
סטפורשייר (כנראה מעורב)

חתול. אנא ערף "רחוב" או לא? הוא בצבע אפור ויצא מחצר של בית

brunoflexe

New member
טוב, אולי זה הזמן להודות שאני לא

מבין בכלבים. איזה גודל הכלב ? או כמה קרוב לאמסטף וחבריהם ? חתול, יעני יש חתול רחוב ויש קרקלים וכל מני דברים אחרים. מספרים שאפילו יש כמה נמרים בארץ ...

Tonjin

New member
אתה רציני...?

מה הוא עשה איתה אחרי זה? אני ראיתי הרבה יותר ציפורים אוכלות גמלי-שלמה מאשר להיפך... אחרי לגונג-פו פשוש!

תשובה אפשרית

מן הסתם אדם אינו יכול ללחום כמו חיה מסויימת , הוא בנוי אחרת , יש לו גפיים שונות (לפעמים גם במספרן כמו במקרה גמל השלמה) , גוף שונה וכו. אך אדם יכול לקחת מחיות שונות הרבה מה"רוח" של אותה חיה , או מגישת הלחימה שלה וכו , לכן ניתן לראות אדם שעובד לפי חיה מסויימת אך תנועותיו לאו דווקא מזכירות את אותה החיה.

למעלה