יש לי שאלה

deena

New member
בוודאי שכן

המון אנשים כאן עושים את זה, בייחוד את הטלפון שלי לכל מי שמבקש. (תופשת טרמפ על ההודעה שלך, אחרי השיחת טלפון ההזויה שהיתה השבוע שדרשה שאפסיק לעבוד ואלך למחוק- נשבר לי) כאילו גם הטלפון שלי שייך לתפוז ובמימונו (שום דבר אצלי לא במימון תפוז- לא מקבלים אגורה על ניהול פורום) כבר הסבירו לי שאסור לי לישון, שאסור לי לעבוד, שאסור לי ללכת לבית קפה- אלא אם כן אני מחוברת עם אינפוזיה למקלדת. זוכרת שיחה ממישהיא כאן כשהייתי במיטה, והתקשרו (כן, מישהו מהפורום נתן לי את הטלפון, לא מפריע לך שאני מתקשרת בשעה כזו נכון? אה את במיטה? אה סליחה, אני עוד לא ישנה בשעה כזו, לא נורא, יש משהו דחוף בפורום, את חייבת לשמוע.) אמרו שעכשיו אני חייבת למחוק. לא, לא ממש עכשיו, לא לא זה דחוף, כן, שלחתי מסר לפני חמש דקות, למה לא ראית עד עכשיו! לא, באמת, זה הדבר הכי דחוף בעולם זה לא יכול לחכות אפילו רגע. הבנזוג שלי מלמל שאם אני זזה לכיוון המחשב הוא הולך הביתה. הוא צדק. ההודעה (הנורא לא דחופה למחיקה) חיכתה. היתה עוד שיחה הזויה ממישהיא בזמן שהייתי ברכב על איילון בדרך הביתה מהמשרד. עוד כמה זמן תגיעי? לא, זה יותר מדי זמן. את לא תגיעי קודם? כמה זמן יקח לך? את בטוחה? אין מה לעשות לפני זה? אבל כולם כבר יראו את זה עד אז! את בפקק? אוי לא זה לא קורה לי, אין מישהו אחר שיכול למחוק חוץ ממך? אולי הבת שלך בבית, היא תעשה את זה? את חייבת להבין כמה זה דחוף, זה היה אמור להיות במסר, חייבים למחוק. זה באמת יותר מדי זמן, את לא מכירה איזה קיצור דרך? תצילי אותי. (תעשי בדיקה לפני הלחיצה על השלח- אז דברים כאילו לא יקרו לך) סתם דוגמאות מהיום יום. הטלפון שלי הוא שלי. אני בוחרת למי למסור את המספר.רק אני בוחרת. אף אחד אחר לא בוחר בשמי. מצפה מאותם אנשים שאני נתתי להם את המספר טלפון- שיפעילו שיקול דעת מנימאלית בשיחות טלפון אליי כמו לכל אחד אחר עלי אדמות. אני ישנה, אני עובדת, אני אוכלת, אני מטיילת, אני הולכת לסרטים, אני עושה מעשים שלא יעשו עם האיש שאיתי, אני מתגלגלת על הרצפה עם הבת שלי ומדגדגת אותה. אני אפילו מבלה מדי פעם במקלחת. (אם לאנשים היה מושג איפה תופשים אותי ובאמצע מה מתקשרים כדי להגיד שיש הודעה שחייבים למחוק מיד, היו מתים מהשוק. בעיקר אני אשמה- חייבת להתעלם מהטלפונים האילו, גם אם אני עונה כי אני פוחדת שזה קשור לילדה, כשהיא איננה בבית) בכל השעות האילו אני לא ליד מחשב (ועוד כמה). ועוד משהו? לא מקבלת תמורה מתפוז (למרות השמועות) על העבודה הזו להיות ליד מחשב. זה בהתנדבות. ואני עושה (רוב הזמן) מכל הלב. יש אומרים, עושה יותר מדי, עד שמדובר בהם אישית- ואז יש טענות על למה לא היה. אבל יש אנשים שחיים כדי לקטר, זה בנפשם. ראבאק. חבר'ה, תתאפסו. יש לי חיים, והחיים שלי כבר לא מול מסך. לפחות לא 24 שעות ביממה. פה ושם אני מתנתקת. תתמודדו. ותפסיקו למסור את הטלפון שלי אחד לשני בלי רשות ממני

../images/Emo6.gif אאו'ץ עכשו הבנתי

תפסתי אותך מורטת את השפם וחשבתי שאת באמצע מעשים שלא יעשו אבל בחיי שאת צודקת!!!!!!!!! לפני שבועיים בערך קיבלתי טלפון מבחור מאוד חמוד (כך לפחות הוא היה נשמע), הוא סיפר לי שגברת XXXXXX נתנה לו את הטלפון ובלה בלה בלה... אמרתי נוווווווווו והוא ענה לי נוווווווווווו אז הבנתי שבמקרה הזה באמת זאת בחורה מקסימה שהיו לה כוונות טובות , אבל בהחלט לא אהבתי שהיא לא שאלה אותי לפני.

deena

New member
כבר אין לי שפם למרוט

והמעשים שלא יעשו זה הרבה יותר מעניין.

cookie13

New member
מישהו רוצה את הטלפון שלי??

מוכרת את המספר בזק שלי במחיר מבצע.

ב ד ר ך

New member
ואם בשאלות עסקינן יש לי גם שאלה.. .

ברשותך (וסליחה מראש שמנצלת את שירשורך לשאלה שאינה קשורה אליך כלל וכלל) יש פה מישהו שתמיד קופץ בראש מה זה אומר על אנשים שכאלה .. שתמיד קופצים בראש ? הממממממממ...מעניין.

d a n i e l s 5

New member
אההה אלה........

רק אחרי שהם קופצים בראש.....הם רואים שהבריכה ריקה.... וזה כבר מאוחר מידי.......אופס, לא נעים . ומאידך תמיד אפשר להתקשר לדינה שתבוא להציל...

תמורת תשלום

ובכלל לא יצוגי...את כל ההרכב, אחד אחרי השני.בהגדלה קטנה,כחבילה לציבור,אתן לך הטלפון של כל השכון...יש שמפזרים דעות,ויש ששקרים...אני זה אחד עד עשר,או על השטיח במקום.

למעלה