יש לי שאלה

תחשבי על זה

שלמישהו יש את המספר שלך ומעביר אותו למישהו שאת לא מעוניינת שיגיע אליו... לא נעים ולא נחמד

מיקה

לפעמים עדיף לשתוק וזה שאני לא בחבורה שלכם לא אומר שמותר לך ואם כל אחד מהקבוצה שלך היה פותח שירשור על חרא היית עונה ב"רצינות" אז תעשי לי ולך טובה...

מיKה

New member
טלה

התגובה שלך כלל לא רלוונטית. אלא אם כן היה חשוב לך לפרוק ולהביע משהו מסויים. ומכיוון שדי מחבבת אותך עושה לי ולך טובה ועונה ברצינות
חושבת שהשאלה שלך הזויה לגמרי. וההשתרשרות שלנו עכשיו היא דוגמא מצויינת לכך. אבל זה לא סותר בכלל שגם חושבת שאם בא לך לשאול אז אתה יכול לשאול כל מה שבא לך...

חשוב לי

שאנשים ידעו שאני מצפה שלפני שמעבירים את המספר שלי ישאלו. אם הייתי חושב לשנייה שזה הזוי גם הייתי שואל כי זה קורה פה ובגלל פה.

N D R

New member
במקום תשובה הזוייה יש לי עוד שאלה

מדוע לגברים יש פטמות?

crisRobin

New member
ומי נתן??

השאלה היא מי נתן את המספר לזה שנתן את המספר, לא??

לא../images/Emo70.gif

בעל הנייד (להלן צד א') נתן את המספר...למישהו או למישהי - (להלן צד ב') המישהו או המישהי... העבירו את מספר הנייד לעוד מישהו (להלן צד ג') בלי לשאול אם אפשר... צד ג' כנראה מטריד את צד א'...

crisRobin

New member
אז צד א'

להלן מחזיק הטלפון אחראי למתן המספר מלכתחילה ועליו ורק עליו נופלת האחריות על חלוקת המספר.

crisRobin

New member
צחוק?

אני רציני. אז מישהו יצא מניאק. מי נתן ל ו את המספר? אתה לו? בחירת החברים הינה מעשה רציני. באמת שלא צוחק. מעט הומור כן, אך שומר על כוונת המשורר ועונה ברצינות

° זואי °

New member
תגיד אתה התחרפנת לגמרי???

מה זה ההצהרות האלו באינטרנט? אתה יודע שיש אנשים שלוקחים דברים כאלו ברצינות? אתה מתאבד כי עושים טיפה צחוק משירשור בפורום? כי נתנו את מספר הטלפון שלך? נו באמת!!! קצת פרופורציות!!!

זה מזכיר לי...

את הסכם הגירושין שלי... או לחילופין את הבעיות המילוליות בשעורי המתמטיקה. מיסובך לי. עם פטמות הגברים...קל לי יותר.

dolfina34

New member
לא חושבת שזה פייר../images/Emo31.gif

לא מעבירים מספר טלפון לפני שמידעים את הצד השני. אולי הצד השני לא מעונין בזה?

למעלה