יש לי שאלה

יש לי שאלה

אבל קודם כול הנה התשובות שלי: השחקן הטוב ביותר: ג.ג'יימס לאפרטי (נייתן) השחקנית הטובה ביותר: ג. סופיה בוש (ברוק) השחקן החתיך ביותר: ג. צ'אד מייקל מורי (לוקאס) השחקנית החתיכה ביותר: ב. בת'אני ג'וי לנז (היילי) השחקן הגרוע/ הכי לא משכנע: ה. מייקל קופון (פילקס) השחקנית הגרועה/ הכי לא משכנעת: ה.אמנועל וואג'יר (ניקי) הדמות הגברית האהובה ביותר: ב. בריאן גרינברג (ג'ייק) הדמות הנשית האהובה ביותר: ב. בת'אני ג'וי לנז (היילי) הדמות הגברית המסכנה ביותר: א. ג'יימס לאפרטי (ניית'ן) הדמות הנשית המסכנה ביותר: ה.אמנועל וואג'יר (ניקי) הדמות המצחיקה ביותר: א. מאות' הדמות המתוחכמת ביותר: ב. טים הדמות הרעה ביותר: י"ב. ניקי הדמות הגברית שהשתנתה הכי הרבה במהלך העונות/ עונה (במעשים ובשינוי פנימי): ג. ניית'ן הדמות הנשית שהשתנתה הכי הרבה במהלך העונות/ עונה (במעשים ובשינוי פנימי): ב. היילי הזוג המושלם והחמוד ביותר: ג. ניית'ן והיילי הזוג שהכי לא מתאים/ הכי מוזר ביחד: ג'ייק והיילי אם הייתה לכם אפשרות אחת לפגוש את אחד הבנים/זכרים/גברים בסדרה, את מי הייתם בוחרים לפגוש? (הדמות- לא השחקן האמיתי) ה. לוקאס אם הייתה לכם אפשרות אחת לפגוש את אחת הבנות/ נקבות/ נשים בסדרה, את מי הייתם בוחרים לפגוש? (הדמות- לא השחקנית האמיתית) ג. פייטון אם הייתה לכם אפשרות אחת לפגוש את אחד השחקנים מהסדרה, את מי הייתם בוחרים לפגוש? א. ג'יימס לאפרטי (ניית'ן) אם הייתה לכם אפשרות אחת לפגוש את אחת השחקניות מהסדרה, את מי הייתם בוחרים לפגוש? ב. בת'אני ג'וי לנז (היילי) אם הייתם צריכים לוותר על דמות אחת מהדמויות הקבועות, על מי הייתם מוותרים? ברוק איזה אחד מהשחקנים היה מתאים להחליף דמות אחרת? (לדוגמא: לפי דעתי צ'אד מייקל מורי היה יכול לשחק גם את ג'ייק) לדעתי כול שחקן מתאים בול לדמות שלו ועכשיו למבוגרים: השחקן/ית הטוב/ה ביותר: ב. ברי קורבין (וויטי) השחקן/ית הגרוע/ה ביותר: ה. מוירה קלי (קרן) הדמות האהובה ביותר: ה. קרן הדמות המצחיקה ביותר: ב. וויטי הדמות הטובה ביותר, שדואגת ועוזרת הכי הרבה: ב. וויטי הדמות הרעה ביותר: ג. דן הדמות המתוחכמת ביותר: ד. קית' הדמות שהשתנה הכי הרבה במהלך העונות/ עונה: ה. קרן הזוג הכי מתאים: ד. קרן וקית' הזוג הכי לא מתאים: . ג'ולס ודן אם הייתה לכם אפשרות לפגוש דמות אחת מהסדרה, את מי הייתם בוחרים לפגוש? (הדמות- לא השחקן האמיתי) ב. וויטי אם הייתה לכם אפשרות לפגוש שחקן אחד מהסדרה, את מי הייתם בוחרים לפגוש? ב. וויטי אם הייתם מוכרחים לוותר על דמות אחת מהסדרה, על מי הייתם מוותרים? א. דברה זהו זה התשובות.. ועכשיו יש לי שאלה.. כולם ראו את בית השעווה נכון??(גם מי שלא ראה יכול לענות לי על התשובה) יש שחקן ששיחק בבנות גילמור עם שיער שחור מישהו יודע את השם שלו?? הוא שיחק עם צ'ד בבית השעווה.. תודה.

yasminale

New member
קוראים לו ג'ראד פאדלקי

נדמה לי. שם מוסבך, יש לו. הוא שיחק את דין בבנות גילמור, למי שלא ידע. אוח, אני חולה עליו

אני גם הוא כזה חתיך חבל כי ראיתי

בכתבה אחת שאשלי אולסן יוצאת עם מישהו שקוראים לו ג'ארד לטו חשבתי שזה הוא..חבל הם היו יכולים להיות זוג יפה.. וואו האיש הזה ממש חתיך!!!

ברוק

רואים שאת לא אוהבת את ברוק. לדעתי אסור לוותר עליה! וגם היא השתנתה יותר מהיילי (בהתחלה היא הייתה ביצ'ית, אחר כך עם לוקאס היא הפכה להיות חמודה, ואז שוב רעה, ואז שוב ביצ'ית(בקטע של הידידים עם תוספות עם פליקס), ועכשיו היא שוב חמודה). היא גם הרבה יותר מתוחכמת מטים, יש לה תשובות מצחיקות ומתוחכמות תמיד..

אני יודעת...פשוט

אני לא רואה הרבה בכלל אז לא יכולתי לכתוב מי לדעתי הכי השתנה... וגם מי הכי מתוחכם..לא ידעתי מה לכתוב..אבל עכשיו כשאני חושבת על זה..ברוק הרבה יותר מתוחכת מטים..צודק..טעות שלי.. אני אוהבת את סופיה בוש היא שחקנית מצויינת אבל אני שונאת את ברוק..היא עיצבנה אותי עם כול הקטע של לוקאס ופייטון...

yasminale

New member
עצבנה?

היא היחידה שהייתה לה זכות להתעצבן ולהיפגע!! חבר שלה בגד ב-ה עם החברה הכי טובה שלה!!!!! זה לא סיבה מספקת לפגוע בהם בחזרה?

נכון צודקת...

אני לא אוהבת לא את סופיה בוש ולא את ברוק בכלל אבל...מגיע לה לכעוס אל זה היא הכירה את לוקאס ופיתאום הוא ניפרד ממה בלי שום הסבר סתם ככה ופתאום היא בטח באה לדבר איתו במגרש או משהו כזה נדמה לי והיא תופסת אותו עם החברה הכי טובה שלה, ולמרות שאני ממש אוהבת את פייטון אז היא יצראה ממש כלבה בגלל שהאם היא פגעה ככה בחברה הכי טובה שלה ואחרי זה היא הולכת לברוק ואומרת לה שהיא מצטערת כי היא החברה הכי טובה שלה והיא לא רוצה לפגוע בה והיא בעצם כבר פגעה בה. אז זאת באמת זכותה להתעצבן. ועוד פייטון היתהשקה עם לוקאס מאחורי הגב של ברוק כשברוק עוד אמרה לה שהיא מתהבת בלוקאס.

למעלה