יש לי שאלה

ayakov

New member
יש לי שאלה

1. כיצד יכול להיות לי פורום משלי 2. איך אני יכול לנהל את אחד הפורומים שלכם, האם אני צריך לשלוח לכם קורות חיים וזאת עבודה במשרה מלאה או באיזה שהיא דרך אחרת

אתה לא יכול להקים פורום משלך.

אבל אם אתה רוצה אתה יכול להציע הצעה לפורום חדש ולהיות המנהל שלו. יש טופס להצעת פורומים חדשים בתחתית הפורום הזה ושם אתה צריך למלאות את כל הפרטים.

gurfi

New member
אז ככה

פורום משלך אתה יכול לקבל באתר דיבורים (מצורף לינק) מנהלי הפורום לא מקבלים גרוש הכ-ל מתוך התנדבות

ayakov

New member
האם אחרי שפתחתי פורום אני....

יכול לסגור אותו מתי שארצה? ושאלה שנייה אם אני פותח פורום האם יש מספר פעמים מינימלי שאני צריך להכנס אליו ביום או בשבוע והאם אני יכול באיזשהו שלב להעביר את הניהול למישהו אחר אם לא יהיה לי זמן לזה

על מנת להציע פורום חדש

מלא את הטופס שבלינק בתחתית העמוד. ניהול הפורום נעשה בהתנדבות, מתוך הסכמה שלך ושל תפוז לעניין. איננו מתכוונים להכריח איש לנהל פורום. כאשר אתה מציע לנהל פורום, כדאי לקחת בחשבון את השיקולים המניעים אותך, ואולי גם לחשוב על גורמים שיביאו אותך לבקש להפסיק את הניהול. את שאר ההתכתבות בנושא נעשה באמצעים פרטיים יותר. תודה על הפנייה.

ayakov

New member
מחכה לתשובה

שלחתי לכם אי-מייל וענתה לי אחת בשם נטע. החזרתי לה תשובה ואני מחכה כבר יומים לתשובה. נראה לי שיש פקקים בדרך לכן זה מתעכב ... אודה לכם אם תבדקו את הנושא

למעלה