יש לי שאלה...

DanyGirl7

New member
יש לי שאלה...

בקשר למדוזות. יש קרם הגנה נגד מדוזות, מישהו יודע אם הוא באמת עוזר?

177לירון

New member
ניראה לי שעד סוף שבוע הבא....

כבר לא יהיה יותר מדוזות אבל ניתן ליקנות קרם הגנה אם הגנה למדוזות זה עולה טיפה יקר אבל זה מישתלם ובדוק זה טוב

מה זה עושה?

כאילו- מדוזות לא בדיוק שולטות בעצמן אז זה לא יכול "להרחיק" אותן... אז מה זה עוזר? אם המדוזה נדבקת אליך אז לא שורף??

cyb3rmaniak

New member
בדיוק...

אבל לא חבל לבזבז על זה כסף? זה ייגמר תוך כמה פעמים שתרד לים... פשוט קח איתך בקבוק חומץ לחוף. ואם אתה ממש לא מסתדר עם מדוזות תלבש מכנס ארוך. ניסיתי את זה מחוסר ברירה מתישהו וזה עבד סבבה.

maorubin

New member
הקרם הזה..

דוחה את הארס של המדוזות.... כשמדוזה נדבקת אליך זה צורב.... אבל פחות.... לא ניסיתי את זה... אבל זה מה שהוא אמור לעשות... וזה גם מה שאנשים אמרו שהוא עושה....

W u t a n g

New member
הנה בנאדם עם קצת שכל.. ועוד מאשדוד

ילדים.. גולשי קיץ,וכוסיות בנות 14 שרוצות לגלוש, הטו לי אוזן: מדוזות לא נדבקות! זוהי המצאה של גולשי קיץ, לגולשי קיץ.. תלמדו! בעונת המדוזות נכנסים לגלוש עם לייקרה ארוכה וטייטס ארוכים, ועליהם בגד ים. וכל הקוקסינלים עם הבגדי ים ב-400 שקל שחושבים שזה לא מגניב, זה מגניב.. אני אמרתי.

חחחחחחחח

"זה מגניב.. אני אמרתי." חחחחח ראסמי אבל מה זה משנה מגניב או לא? אני גולש כדי ליהנות ולא כדי להראות טוב... ואם אני אקבל עקיצה בלי שיהיה לי חומץ בסביבה זה לא שיא ההנאה... למרות שגם עם חומץ זה לא תענוג...

חחחח..אני גולש עונות מעבר...

לא הבנתי אחי.. אתה מורעל גלישת חורף או משהו? נכון מדוזות לא נדבקות, למרות שהם קרציות, מה שיש להן זה פשוט חומר צורב שאיתו הן שרדות.. מגע של עור שלכם עם החומר הזה גורם לרעל להדבק לעור, ועם הזמן (נראה לי) הוא נכנס מתחת להעור וכמו כל רעל..הוא מזהם, חומץ מונע מהרעל להכנס או להתפרץ משהו כזה.. עוד דבר.. קרם הגנה נגד מדוזות... הרעיון הוא שזה כמו חולצת לייקרה רק בצורת קרם, הקרם מונע את הפעילות של הרעל ומבטל אותה, משמע, אם נוצר חיכוך בינכם לגלשן, וירד חלק מהחומר, המקום חסוף.. נדפקתם.. תכלס כמו שגולש החורף אמר, תקנו טייטס, על זה בגד-ים, ולייקרה ארוכה, תרדו מרעיון הדאקדייב, ותהנו מגלישת קיץ מטורפת!!! לצד כוסיות בנות 14\13..

W u t a n g

New member
פשוש..

קצת הבנת הנקרא יא דפקט.. איך בדיוק הסקת מההודעה שלי שאני "גולש חורף"..? ותתחיל לצמצם בכמות הציניות, לפני שאני מוציא את הבולבול ומצליף לך בפנים. לפני שאתה מנסה להסביר משהו, כדאי שתדע על מה שאתה מדבר. על הזרועות של המדוזות יש סוג של מחטים קטנות, שבמגע איתם מוזרק לך לעור הארס, שהחומר הצורב בארס זה החלבון, שגורם גם לשיתוק. אם היית לומד ביולוגיה היית יודע שחומץ מנטרל את החלבון בארס, ומפחית את הצריבה. עוד דבר.. קרם הגנה נגד מדוזות, לא ממש עוזר, מאותה הסיבה שהוא מתבסס על רעיון ניטרול החלבון בארס. אם היית גולש.. היית יודע שאין כזה דבר "תרדו מרעיון הדאקדייב", זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים. תגלשו עם לייקרה ארוכה, טייטס ארוכים ועליהם בגד ים.

חמוד פיצפוצי שוקולד

אני לא יודע לאיזה מין אתה נמשך.. בכל מקרה נוותר על תענוז הבולבול.. לדעתי ההבנת הנקרא שלי דיי טובה, ולפי ההודעות שלך, הציניות שלך לא פחותה משלי.. מה שכן, שמעתי את הסבר שלך בטלוויזיה, ככה שאפשהו ההסבר שלי סביר לאנשים שלא למדו ביולוגיה, ולא יודעים מזה חלבון וחומצות אמינו וכל זה.. וחמוד יש אנשים שלא מסתכלים לאן הם עושים דאקדייב ומתנשקים צרפתית עם מדוזה, נשמע קצת מופרך, אבל זה קרה. הקיצקאץ תצחק לפעמים.. אתה מידי רציני..

קרנו

New member
שוב, יותר מדוזות = פחות גולשים

מצדי שישארו עד לינואר , אני לא יודע מה אתם בוכים כ"כ זה לא כזה נורא אני לוקח מדוזות על כרישים כל יום

cyb3rmaniak

New member
לא צריך להיות גאון...

אם היית כותב שה "ערס" הוא בעצם על בסיס חלבון אני בטוח שאפילו ילד בן 12 או ילדה בת 11 (מה לעשות... בנות קולטות מהר יותר) היו מבינים. ודרך אגב - גם אם אין חומץ, אם יש לך בקבוק מים ששכחת באוטו והוא שכב שם כמה שעות בזמן שאתה גולש - מספיק לשפוך את המים החמים כדי להקל על הצריבה. מים חמים מפרקים את החלבון, ואם אין חומץ (כי אתה מפגר ושכחת אותו) זה עדיף על כלום. ומה נסגר איתכם? טייטס? אין לי בעיה עם זה או משהו כזה, אם אתם רוצים ללכת עם טייטס זה בחירה שלכם - זה פשוט לא נוח. קחו מכנס, ראבאק. אולי תיראו מפגרים כשהמכנס יירטב והוא טיפה "יידבק" לעור, אבל זה נוח יותר ממה שאתם חושבים. בכל מקרה - אין שום תירוץ לא לגלוש כשיש מדוזות. יש לך מספיק ברירות של מה ללבוש. מצדי תלבש חליפת אב"כ כשאתה נכנס למים, אבל אל תשתפן כמו איזה נשנש בגלל כמה צריבות.

למעלה