יש לי שאלה...:] סליחה על האיחור אבל מישו יודע אם מיוז הופעו בלייב 8? :]
L lifahead New member 11/7/05 #1 יש לי שאלה...:] סליחה על האיחור אבל מישו יודע אם מיוז הופעו בלייב 8? :]
K Keenan RiP New member 11/7/05 #2 כן../images/Emo13.gif נתנו אחלה הופעה! עם סיום משעשע..חח השירים שהם ניגנו שם: Hysteria Bliss Time Is Running Out ובסוף את Plug In Baby את ההופעה תוכלי לראות פה. סדר השירים שהיו בהופעה הוא מלמעלה למטה, תשימי לב לאיפה שכתוב live 8. מקוה שעזרתי
כן../images/Emo13.gif נתנו אחלה הופעה! עם סיום משעשע..חח השירים שהם ניגנו שם: Hysteria Bliss Time Is Running Out ובסוף את Plug In Baby את ההופעה תוכלי לראות פה. סדר השירים שהיו בהופעה הוא מלמעלה למטה, תשימי לב לאיפה שכתוב live 8. מקוה שעזרתי
D dirty boots New member 12/7/05 #4 כן, מה שברק אמר ../images/Emo3.gif למי אכפת מלייב 8, מחר יש ניצנים
K Keenan RiP New member 12/7/05 #5 פריק!!!../images/Emo46.gif סתם חח... למי אכפת מניצנים לפני 4 ימים היה סקורפיונס:]
D dirty boots New member 12/7/05 #7 כן, באופן ספונטני למדי הציעו לי כרטיס... (אני עדיין מגיע ב21, כן? ) אז אני בא, יהיה כיף ^^
C C A R I S M A New member 13/7/05 #14 אל תנסה לעקוף את סימני הקריאה שלי. יש!!!!! נכון שיר מעולה בהחלט...
C C A R I S M A New member 13/7/05 #18 יש!!!!!!!!! פחחחח.... אין לך משהו יותר טוב מזה וואי ברק, משעמם לי אנחנו היחידים בפורום... חיחיחיחי יש!!!!!!!!!!
יש!!!!!!!!! פחחחח.... אין לך משהו יותר טוב מזה וואי ברק, משעמם לי אנחנו היחידים בפורום... חיחיחיחי יש!!!!!!!!!!
K Keenan RiP New member 13/7/05 #19 יש!!!!!!!!!!!!! נו,מה רע?:] אפשר לרוץ ערומים בפורום בלי שאף אחד ירגיש!![? ] מוהאהא[-{ ולא...אין לי משו יותר טוב מזה
יש!!!!!!!!!!!!! נו,מה רע?:] אפשר לרוץ ערומים בפורום בלי שאף אחד ירגיש!![? ] מוהאהא[-{ ולא...אין לי משו יותר טוב מזה
C C A R I S M A New member 13/7/05 #21 יש!!!!!!!!!!!!!! יש! חופשיים בפורום! צריך להשחיט אותו.. אולי שירן לא תשים לב.... חחחח