יש לי שאלה...

jKiTTiE

New member
יש לי שאלה...

כל פעם שאני גולשת סומרת מסיימת לגלוש אחרי יום יומיים יש לי סימנים כחולים בבירכים אני יודעת למה זה קורה לי בגלל שמתי שאני באה לעמוד או משו אז אני דופקת תבירכים בגלשן למישו עצה איך זה לא יקרה לי כי זה מזה מבעס ואחר כך זה דופק לי תבירכיים חח מקווה שהבנתם משו

b m x

New member
AMMM...

כשאת מנסה לעמות את דופקת את הברכים בגלשן,לכן בפעם הבאה שאת גולשת תנסי לעמוד על הגלשו בלי לדפוק את הברכים תנסי לעשות מין קפיצה כ כך שאת ישר עומדתת או,שתעבירי רגל אחת קדימה ותנסי לעמוד.

קרנו

New member
טכניקה לא נכונה

את לא נעמדת נכון , העמידה על גלשן היא צדדית כפי שאת בוודאי יודעת . תסתכלי על סרטי גלישה בסלואו מושיין ותראי את הדרך הנכונה , זה יותר גרירת הרגל האחורית ואז דחיפה עם היידים ולהעמד מאשר "קפיצה" , אם את נעמדת כמו שאת אומרת אז רוב הסיכויים שאת גם לא מצליחה להעמד בזמן וגם בטח מתהפכת הצידה מדי פעם , הדרך הכי טובה לתרגל אותה זה לגלוש קצת על פאן\לונג לפני שקופצים לשורט .

jKiTTiE

New member
טנקס =]

תאמת אני פול זמן גולשת לא יודעת כמה זמן אנלא סופרת תזמן שאני נהנת =] זה רק בזבמן האחרון ככה...ותאמת אני מצליחה לעמוד בזמן והכל ולמדתי לגלוש על הגלשן שלי לשורט.. אבל תודע אני ינסה =]

sfl

New member
אממ..

מור... לפי מה שהבנתי לייקרה מפחיתה מעט מעט את הכאב שבזה..אם קיים אצלך...תנסי מאכפת לך.. אבל בכל מקרה..אם את צכה לעבוד על העלייה..דברי איתי אני אעזור לך קצת=]

תתאמני על יבש

קחי את הגלשן שלך, תשימי אותו על החול בצורה שהוא יקבל תמיכה לכל האורך והרוחב, ותתאמני על ההעמדות שוב ושוב עד שילך לך חלק. איך להעמד-זה הכי טוב באמת מסרטי גלישה, אבל על גלים נעימים לא בפייפ וכאלה שזה סיגנון אחר.

קרנו

New member
תסתכלי

פה -> http://www.surfline.com/video/vids/2005/jan/jsps/sebastian_dl_wm.cfm שימי לב איך סלייטר נעמד בגל השני

sfl

New member
קורי לופז הזה

כשהוא עשה 360 כל הזמן....הוא נפל אחרכך? כי לא רואים אפעם מה קורה לו אחרכך..

למעלה