יש לי שאלה....

mevav1

New member
../images/Emo3.gifעובדה שלא אמרתי מילה ../images/Emo3.gif

יש לי קטעים של הערות אבל יותר הארות ולא הערות. אני כמובן לא באה לחנך אף אחד אבל יצא לי למשל לראות תינוק ישן בעגלה כשראשו מוטה הצידה,אז כמובן שאני אומר לאמא שמא לא שמה לב. אבל לא דברים של קרציות כי מי אני שאחנך אמהות אחרות? ישנם דברים מרגיזים אבל אני כמובן שותקת.
 

1 שקדיה

New member
מירב, כל כך הרבה הודעות שלך עוסקות

במה אמהות אחרות עושות ועד כמה זה לא בריא/מסוכן/לא בסדר/מחריד ועוד שלל הערות לא עדיף להתעסק בעצמך ובגידול ילדייך בלבד??
 

1 שקדיה

New member
ועכשיו ברצינות../images/Emo13.gif

לפעמים עדיף להתרכז בעצמנו, אל תכעסי על ההודעה כי היא לא נועדה לפגוע פשוט אני חושבת שלפעמים עדיף להתעסק ב"צלחת שלנו" ולמירב יש המון הודעות בהן היא מבקרת אמהות אחרות, תחשבי שאותך היו מבקרים...?
 
כן אבל זה נובע מכך שמירב לא עובדת

היא נמצאת המון עם מיתר בכל מיני מקומות ופוגשת הרבה אמהות ולכן הסוגיות האלה זמינות לה והיא מעלה אותן. לא ביג דיל בעיני.
 

mevav1

New member
אגב,שקדיה שמת לב למה את שמה לב??

רק למה שאחרות רושמות ולכך שאחרות מתחסדות וכו'. אבל בדק בית עצמי עדיין לא עשית. אז לפני שמדברים,כדאי לראות כיצד האדם עצמו לפני שהוא מסתכל על אחרים.
 

lilend

New member
במקום להעיר לה אפשר לפתוח

איתה בשיחה ולשאול משהו בסגנון:"אוי, איזה מותק, כבר אוכלת סוכריה על מקל? גם אני רציתי להתחיל אבל נראה לי שהיא קטינה מדי, את לא מפחדת שמא היא תיחנק אם הסוכריה תשתחרר מהמקל?" וכך הסבת את תשומת ליבה במידה והיא לא חשבה על זה בעצמה וגם לא הערת לה סתם. הערות כאלו נורא לא נעימות בעיני.
 

mevav1

New member
שקדיה-אני הערתי? אמרתי שהערתי?

אני מתעסקת רק!בילדיי אבל ישנם דברים שכואבים לי לראות וכל החטא שלי זה שאני מספרת פה,אבל בין לספר לבין לומר,ההבדל הוא שמים וארץ! אומנם קרו כמה פעמים שהערתי לאמא על שהילד לא שוכב טוב וכד' או דברים שיכולים להיות מסוכנים,אבל לעולם!!לא הערתי על דרך גידול הילד(למה מי אני שאעיר משהו?). פשוט,ישנם דברים שכואב לי לראות. אבל אם זה מה שאת חושבת???? מי אני שאומר לך לא לחשוב כך? כנראה שבאמת הגזמתי בסיפוריי הללו ואולי זה המקום להפסיקם פן אראה משועממת. אבל אני רוצה לראותך רואה תינוק לא קשור שיכול ליפול מהעגלה חלילה והוא רק בן כ4 חודשים או אמא שמאכילה את תינוקה והוא שוכב לא טוב והאמא פעם אמרה לי שטוב שהערתי לה. ושוב,לא מתנצלת אבל על הסוכריה לא הערתי לה. רציתי מאוד אבלך לא הערתי. אני אלחם ואיכפת לי בכללי רק אם חוצפנים יעזו לעשן על בתי ללא התחשבות ולא משנה אם זה מקום ציבורי או לא כמו שאמרו לי פה רבות. אני כשעישנתי מעולם!לא עישנתי על הפרצוף של הבן אדם. תמיד אבל תמיד התחשבתי באחרים ואולי הפאק היחיד שלי הוא שאני מתחשבת בצרכי האחרים לפני שאני מתחשבת בי וכשזה לא כך אז זה עושה לי לא טוב. אז מבלי להתנצל כעושה מעשה רע,אני רק הסברתי את כוונתי.
 

lilo

New member
היא לא אמרה שהערת../images/Emo13.gif

היא בסך הכל נתנה רעיון איך להסב את תשומת ליבה של האמא, בלי שהיא תיפגע או תרגיש שהיא צריכה להתגונן כי העירו לה. כולנו יודעים שלא כולם יודעים לקבל דברים בדרך שהתכוונו אליהם, ולדעתי לפחות, הרעיון של שקדיה נשמע טוב
 
לילנד הציעה רעיון לא שקדיה

הרעיון של לילנד מצוין, שקדיה מבקרת את מירב לא יותר.
 

mevav1

New member
../images/Emo6.gifנכון אגמים ותודה שהסבת את תשומת

לבה לכך. ואכן,הרעיון הוא אכן מצויין,אבל לא היה לי נעים לומר לה מילה. מה גם שאני לא מעירה כמו שאולי חושבים שאני מעירה. אני לא עד כדי כך.....
 
למעלה