יש לי שאלה....

יש לי שאלה....

יש לי ילד בן 4 וחצי שנים. האם מותר לתת ענב שלם בגיל הזה? בברכה - יעל

lulyK

New member
אני יודעת שמספיק לחתוך לאורך.

כמובן שאם מדובר בענבי ענק, חותכים לגודל שנראה אפשרי לאכילה.

אני הייתי חותכת לשניים ליתר ביטחון

הרעיון הוא שענב הוא עגול ויכול להחליק פנימה ולבלוע אותו כשלב והוא יתקע באחד הצינורות. למה לקחת סיכון, ענב הוא חלק, חיתכי לשניים וזהו. ועצם העובדה שאת בספק מראה שצריך לחתוך ולא מה שמקובל

POOH*

New member
ותוסיפי לזה את הסיפור מלפני שבועיים

בערך. על ילדה בת 5 או משהו כזה שנחנקה מענב. אנחנו חותכים לשניים. ומתכוונים להשמיך בזה עוד כמה וכמה שנים. בשביל מה להסתכן? POOH

liat ליאת

New member
יעלי, את מוכרת לי מאיפשהו ../images/Emo8.gif

אני חותכת לבנות את הענבים לרבעים.

lulyK

New member
עקרוניץ. ת מדברים על עד גיל 5.

לא יודעת מה בדיוק קורה בגיל הזה שעושה את ההבדל (החור הזה נסגר?). אולי אפשר לבדוק אם השלב הזה כבר קרה אצל בנך.

lulyK

New member
וזה משהו שאפשר לבדוק?

כי יכול להיות שיש ילדים שאצלם זה יקרה בגיל 4.5 או 6....

prurit

New member
תמיד יש יוצאים מהכלל

אבל סביר להניח שכשקבעו שמגיל חמש מותר לקחו בחשבון שעד גיל חמש הקנה מספיק רחב אצל כולם

divdiv

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצל"שת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת צימוקים

ממתי מותר?

mevav1

New member
אויששש היום בג'ימבורי,אמא נתנה לבתה

סוכריה על מקל והבת בקושי בת שנתיים שלא לומר הרבה פחות. מתתי לומר לה שזה מסוכן,אבל לא היה לי נעים(אני די מצטערת שלא אמרתי לה זאת). טעיתי אתן חושבות? אולי היא לא מודעת לסכנה,נכון?

לדעתי זה לא עניינך

אם חס וחלילה היה קורה משהו אולי היית יכולה לעזור, אבל סתם ככה- אותי היה מאד מעצבן אם אשה זרה היתה מעירה לי על מה שאני נותנת לבן שלי לאכול (גם אם זה לא הכי בריא בעולם)

mevav1

New member
אז זהו...לא אמרתי מילה. רק שחששתי

מאוד מכך כשראיתי אותה נכנית מהסוכריה בעוד שאמה לא מודעת לסכנה ולכן הלכתי מהאזור בו הן היו פן אראה זאת ולבי ייפול לתחתונים.

דוררה

New member
הרבה יודעים ומתעלמים!חסר כאלה יש לי

מליון סיפורים בינהם דודה שלי שלא חוגרת את הבת שלה וגיסתי שמביאה פיצוחים מגיל שנתיים בלי השגחה ועוד ועוד אי אפשר לחנך את כל העולם ל צ ע ר נ ו

mevav1

New member
ליאת,זה לחא להעיר אלא להסב את

תשומת הלב לסכנות שמא היא לא מודעת אליהן. ולהעיר אני לא אעיר אלא אם זה נוגע לבתי או משהו מסוכן ממש(גם לא). רק אם אני רואה אלימות כלפי חסר ישע אני אעיר.

תקראי לזה איך שבא לך../images/Emo9.gif

עדיין אף אחד לא אוהב את זה... ואני מבינה את הכוונה הטובה שלך והיא באמת טובה אבל אנשים לא אוהבים את זה...

למעלה