יש לי שאלה ...

מצב
הנושא נעול.

ש ר i נ י

New member
יש לי שאלה ...

יש לי שאלה ...
בהריון הקודם את כל הטיפולים עשיתי באופן פרטי עם רופא פרטי ...כמובן שקופת החולים שילמה על האישפוז והתרופות ...אבל את הפעולה וכל המעקב עשה הרופא הפרטי שלי ... כיום אחרי שאני כבר יודעת שהכל עניין של מזל ולא של איזה רופא עושה את הטיפול, חשבתי לי אולי אעשה הכל עם רופא של קופת חולים בבית חולים רגיל .. האם באמת יש הבדל בטיפול/הצלחה אצל רופא פרטי בהשוואה לרופא של קופת חולים ? מה אתן אומרות ???

MIF2002

New member
זה כל כך אישי...

יש לי שאלה ...
בהריון הקודם את כל הטיפולים עשיתי באופן פרטי עם רופא פרטי ...כמובן שקופת החולים שילמה על האישפוז והתרופות ...אבל את הפעולה וכל המעקב עשה הרופא הפרטי שלי ... כיום אחרי שאני כבר יודעת שהכל עניין של מזל ולא של איזה רופא עושה את הטיפול, חשבתי לי אולי אעשה הכל עם רופא של קופת חולים בבית חולים רגיל .. האם באמת יש הבדל בטיפול/הצלחה אצל רופא פרטי בהשוואה לרופא של קופת חולים ? מה אתן אומרות ???
זה כל כך אישי...
אני בטוחה שתקבלי כאן מגוון של דעות לגבי זה. זה תלוי בהמון דברים, ובסופו של דבר הבחירה בין פרטי לציבורי היא מאוד אישית. הגישה שלנו (שלי ושל בן זוגי) היא לשלב בין הפרטי לציבורי. אנחנו עושים הכל ציבורי, חוץ מאשר פרוצדורות מורכבות כמו שאיבה ביציות/זרע או כשהיתה לי לא מזמן גרידא בגלל עובר שלא התפתח גם לקחנו פרטי. מה שהנראה לנו קצת יותר מסוכן, דורש מיומנות יותר רבה ונסיון, אנחנו לוקחים פרטי. דווקא להחזרות לא לקחנו פרטי, אבל לשאיבה נורא פחדתי מנזק שיעשו לי, או מחוסר מיומנות שבגללו לא ישאבו כמו שצריך את הביציות מכל הזקיקים. גם בגרידה רציתי לדעת שמישהו מנוסה שמחוייב לי ברמה גבוהה מבצע את התהליך. גם בטיפול הבא נראה לי שאלך באותו הקו, אבל זה תיאורטי, אני לא שם בינתיים. כמובן שבנוסף לכל השיקולים שהעלתי, קיים גם השיקול הכספי שהוא לא מבוטל. אני חושבת שאין כאן תשובה חד משמעית, תשקלו את כל ההיבטים ותקחו החלטה לכל טיפול לגופו. שיהיה לכם המון המון בהצלחה !

עניין של מזל../images/Emo57.gif-ארוך....../images/Emo91.gif

יש לי שאלה ...
עניין של מזל
-ארוך....

בשני הטיפולים הראשונים כשראיתי שלא הולך דרך הקופה, חשבתי אולי בפרטי יטפלו בי יותר טוב!, אולי בפרטי הרופא יחזיר את העוברים יותר טוב? עד שישבתי לשיחה מול רופא פרטי השיחה בת ה-5 דקות עלתה לי 600 ש"ח, בשיחה לא התביישתי ושאלתי מה ההבדל באיכות הטיפול והרופא בעצמו ענה לי שאין כל הבדל הכל תלוי האם עולים על הבעיה ומטפלים בה לא מי מטפל ואיפה ושיש רופאים מעולים בבתי החולים ושאף רופא לא נותן טיפול פחות טוב, כי לא משלמים לו פרטי. את הכסף שלו הוא מקבל. מה שכן בכל החוויה הזו מאד חשוב יחס הרופאים והצוות- בלינסון מאד מומלץ, מאיר פחות אהבתי. בכל אופן שרוני שיהיה המון
, אנחנו עדיין פה,
.

רונצי

New member
תשובה ללא מסקנה

יש לי שאלה ...
תשובה ללא מסקנה
אני חושבת שמה שחשוב הוא מה את חושבת, כלומר אם את מאמינה שאין הבדל בין ציבורי לפרטי ואמונתך שלמה לכי על זה אבל אם את מהססת אז תשקלי שוב. יש לי חברות שהיחסים עם הרופא שלהן הם כבר הרבה מעבר ל-600 ש"ח לחמש דקות (לצערן), רופא פרטי בדרך כלל (אם הוא אנושי) יתייחס אלייך יותר, ולאו דווקא בגלל הכסף אלא בגלל הזמן (לא תקף לכולם). ונקודה למחשבה: במהלך האשפוז שלי בבית החולים, עשה לי US פרופסור יפו שאמר שהוא עובד עם דוקטורנטית שחוקרת את הקשר בין דרך ההחזרה לסיכויי ההשתרשות, הוא טוען שיש קשר ושלכל רופא יש יד אחרת (הוא התייחס בדבריו לפרופסור עמית וטען שיש לו יד מדהימה עם הרבה הצלחות). אז מה אני אגיד לך. אין לי מסקנה. מה שלא יהיה שתצליחי מהר, מהר. רוני

היי שרוני אני יודעת על שתי

יש לי שאלה ...
חברות שלי שעשו כמה פעמים פרטי ושהן הגיעו לאיכילוב הן הצליחו בטיפול כנירא שגם אני אלך על איכילוב יש שם צוות של רופאים ואחיות מדהימים נותנים הרגשה טוב ותיקווה חזקה שיהיה לכולנו בהצלחה אמן

ש ר i נ י

New member
תודה לכולם על התגובות ../images/Emo13.gif

חברות שלי שעשו כמה פעמים פרטי ושהן הגיעו לאיכילוב הן הצליחו בטיפול כנירא שגם אני אלך על איכילוב יש שם צוות של רופאים ואחיות מדהימים נותנים הרגשה טוב ותיקווה חזקה שיהיה לכולנו בהצלחה אמן
תודה לכולם על התגובות

תלוי ברופא ובמזל כמובן...

יש לי שאלה ...
תלוי ברופא ובמזל כמובן...
אני- את כל הטיפולים עשיתי דרך רופא שעובד גם פרטי וגם דרך מכבי והוא מצויין בתחום ההפרייה. אח"כ את מעקב ההריון עשיתי אצל רופא אחר!

מצב
הנושא נעול.
למעלה