יש לי שאלה..

יש לי שאלה..

זאת מועצת תלמידים ונוער? או רק תלמידים? ואיך אתם מתכוונים לעשות משהו בלי תמיכה של הממשלה... סבבה.. אז יש לכם ספונסרים.. אז מה?! אז יש לכם כסף.. ו... אז אתם יכולים לעשות ישיבות מועצה... כאילו אני באמת שואל.. למה אתם חושבים שאתם יותר טובים מהמועצת נוער? "כי אתם נציגים אמיתיים של הנוער"?? אתם בכלל לא יודעים מה זה אומר.. באיזשהו שלב מרוב שמנסים לעזור לנוער רק מזיקים לו... במקום לשבת ולדבר עם היו"רים של המועצת תלמידים והנוער הארצית (!!!) אתם רק מוסיפים עוד גוף, שרק מבלבל אותם... עכשיו הנוער צריך לבחור בין המועצות.. זה לא מפלגות.. תחשבו על זה שבגדול גם המועצת נוער הארצית (ושוב-!!!) וגם אתם כאן בשביל הנוער.. אז במקום לבלבל אותו ולסבך אותו בפוליטקה.. ושהם יתחילו לחשוב.. זה עשה ככה וההוא עשה ככה.. וסתם לסכסך.. תנסו לשבת עם נציגים של המועצת נוער הארצית.. ובגדול השאלה שלי היא למה אתם חושבים שאתם יותר טובים מהמועצת נוער הארצית.? למה אתם חושבים שאתם תצליחו במה שהם לא? יש לכם איזשהו מושג כמה זה קשה?? נציג במחוז צפון. מועצה תלמידים ונוער ארצית.

wizibusy

New member
זו מועצת תלמידים, ומן הסתם

אנחנו גם מייצגים את הנוער, שהוא חלק בלתי נפרד. אין לנו תמיכה של הממשלה ואנחנו לא צריכים אותה, למועצת התלמידים הארצית כביכול יש תמיכה של הממשלה והיא לא עושה כ-ל-ו-ם. למה אנחנו חושבים שאנחנו יותר טובים מהמועצה הארצית? כי אכפת לנו, ולא רק מהכיסאות שלנו. באיזשהו שלב מרוב ששותקים כול כך הרבה המצב העגום של הנוער נעשה עגום אף יותר. זה מה שמועצת התלמידים הארצית עשתה, זה נזקף לזכותה, או שמה?. אנחנו, ארגון התלמידים והפעילים בו לא הולכים להכנס למיטה החולה שבאה בשם "מועצת התלמידים הארצית". אנחנו כאן בשביל לשנות, לא בשביל לחמם כיסאות. אנחנו חושבים שאנחנו נוכל לשנות דברים במערכת מכיוון ויש לנו רצון, איפה שיש רצון יש תקווה. מה שגם יש לנו בני נוער איכותיים שעושים הכול למען התפתחות מאבק התלמידים לטובת החינוך במדינת ישראל. במקרה ומועצת התלמידים הארצית הייתה עושה משהו לא היה צורף בגוף חדש, ולא היה צורך בשביתה של מעל לרבע מיליון תלמידים, ולא היה צורך להלחם בדו"ח דברת. מועצת התלמידים לא נלחמה על זכותה לדבר, ואם היא נלחמה - המלחמה שלה כשלה. אנחנו מקווים שנצליח איפה שהמועצה הארצית כשלה. יו"ר ארגון התלמידים, ים בלום.

המשך

ים במקרה עשיתי שיעורי בית ואני יודע שאתה גר בראש פינה.. אי פעם ניסית ללכת למועצה ולעשות שינוי..? כי אני אולי חודש במועצה.. ואני כבר בעל תפקיד במזכריות.. מה שמוכיח לך עד כמה זה קל להביא שינוי במעוצה... וחוץ מי זה... תתפלא.. אבל לפעמים כן צריך את הממשלה.. נכון שהיא קצת מושחתץ והכל.. אבל עדיין.. ברגע שאין לך את התמיכה של הממשלה אתה לא יכול ממש להביא לשינוי... לא משנה מה תגיד.. בלי תמיכת ממשלה אי אפשר להביא לשינוי.. אז יכול להיות שהמועצה לא תמיד עובדת נכון לדעתך... ונכון שלוקח לה קצת זמן להזיז דברים.. אבל תסתכל על השורה התחתונה.. היא עדיין המועצה הארצית!!!

למה אתם לא מגיבים?

לא על מה שטל ברק אמרה.. ולא על מה שאני אמרתי.. ולא שלא תחשבו שאנחנו אותו בן אדם.........

Reution

New member
תמיכת ממשלה...

אני לא רואה סיבה שהממשלה תפסול ולא תתמוך כשצריך. זה לא שאנחנו אירגון לא חוקי וזה לא שאסור בשום פנים ואופן להקים עוד ארגון של תלמידים בנוסף למועצת התלמידים. בניגוד אלינו, מועצת התלמידים די כפופה למשרד החינוך. בעצם מועצת התלמידים היא יוזמה של משרד החינוך, כדי שיראו טוב יותר כאילו לתלמידים יש באמת קול במערכת. אבל לא. זה לא ככה. מועצת התלמידים לא עושה הרבה. היא נכשלה. אנחנו לעומתם נעשה... ונעשה אחרת, ובלי להיות כפופים לרצונות של משרד ממשלתי כזה או אחר, אלא רק לרצונות והצרכים של התלמידים נטו. ולוקח לנו לענות כי אנחנו לא בפורום 24 שעות ביממה
זה לא שאנחנו מתחמקים משאלה, להיפך, אתה מוזמן לשאול כל דבר ונענה בשמחה

Alladin007

New member
../images/Emo45.gifמסכים

מסכים בערך עם כל מילה שכתבת.. חוץ מהסוף

חחחח אוקי...

ועוד שאלה.. איך אתם מתכוונים להיות גוף מייצג אם אתם לא בוחרים נציגים (שמשום מה מייצגים..)

מיוצקה

New member
יש נציגים...

אם בטוב לבך תעבור לדפף מעט בדפי הפורום תגלה שנציגים כן יש לנו ואנחנו התלחנו לבנות גוף שאנו מקווים שישאר יציב עם עקרונות יציבים גם כן. חלוקת התפקידים כבר החלה והאנשים שאחראים על התפקיד עושים את העבודתם בשמחה במחשבה שהם יכולים להביא שינוי למוסדות החינוך השונות. אנחנו לא פה כדי לשים אצבע על הנאשמים אנחנו כאן רק כדי שיהיה לנו יותר טוב... -מאיה

אבל איך

יכולים להיות לכם נציגים רשמיים אם בתי הספר המתנסי"ם תנועות הנוער וכו' לא מכירים בכם?

Reution

New member
ואוו שניה הבהרבה קלה...

כרגע מס' בני נוער עובדים על להקים את הארגון ולחזק אותו (להשיג תמיכה של בני נוער שונים וכו') כשנתבסס ויהיו פעילויות סדירות נקיים בחירות לתפקידים השונים.

wizibusy

New member
המנדט מהתלמידים יתקבל

כאשר מועצות תלמידים שונות יתפקדו לשורות ארגון התלמידים. כבר עכשיו יש מגעים עם מספר מועצות תלמידים. זה המנדט שלנו, וזו זכות הייצוג שלנו - ברמה הארצית.

למעלה