יש לי שאלה

¶ music girl

New member
ממ, לא 19../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

או 20

DankaN5

New member
חחחחחחחח

מה המתקפה הזו עם האוסקר של אנג'י?? קיצר היא קיבלה אחד...

יש איזה חידון כזה שהפרס שלו כרטיסים

ל"מר וגברת סמית" ממה שהבנתי אז כולם באים לשאול

The Lost Girl18

New member
חחחחחחח איזה ילדים מסכנים..

אפשר לחשוב כבר כמה עולה כרטיס לסרט.. ועוד בשביל אנג'לינה, אז למה לא.. ז"א סרט זה סבבה..צנצנת עם אוויר מסכנה ב-2 מליון דולר זה כבר גדול עלינו..=)

DankaN5

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifהמומה!

אני נוסעת לי בכבישים כשכל מטר יש את העמוד הענק עם הפוסטר מצד אחד של בראד מצד שני של אנג'לינה..פתאום באחד הרחובות אני רואה שפרצו את זה ושברו את המסגרת והוציאו את הפוסטר של בראד ואני שואלת, למה לעזאזל לקחו את של בראד ולא את של א-נ-ג-ל-י-נ-ה? ת=ו=פ=ע=ה

¶ music girl

New member
מה לא ברור../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

הם לא רצו לעשות עוול לאזרחי מדינת ישראל. הם רצו שכולם יחלקו את הפוסטר של אנג'לינה. את מבינה, הם חשבו קודם עלינו, לא עליהם. איזה אנשים טובים יש לנו במדינה

The Lost Girl18

New member
כי זה שיווו בראד כאילוווווו!!!

מה לא מובןןן, בראד כזה רולז כזה!!.. יא אלללה הוא הכי חתייייף יואוווווו

DankaN5

New member
חחחחחחחחחחחחחח..!!

עכשיו שוב הייתי בחוץ וראיתי שלט ע=נ=ק משהו מטורף עם הפוסטר של שניהם ביחד נשענים כזה....זה שיש לי רק שם זה בהגדלת ענק, ומישהו כנראה ניסה להוציא את זה כי זה היה תלוש מכל הכיוונים והחלק של אנג'לינה היה ממש באוויר דרש שאני אתלוש אותו אבל היו מלא אנשים ו...דיי ניסיתי לשמור על קור רוח ועפתי מהר לפני שהייתי תולשת אותו לגמרי! אוך עצבים

Ma E

New member
חח הייתי שמה זין על האנשים../images/Emo70.gif

אותם לא תראי יותר בחיים ואת אנג'לינה תראי עוד הרבה
תאמיני לי

DankaN5

New member
כןןןןןן כןןןןןןןןןןןן

רק עכשיו ראיתי תהודעה שלך אבל תאמיני לי חשבתי על זה גםם והייתי שם עכשיו ולקחתי את זה עעעע הפוסטר ה=ע=נ=קקקק הזה שלה באורך איזה 2 מטר אצלי בבית! והוא בסלון כי הוא לא נכנס בחדר חחחחח יו אני לא מאמינה זה כזה גדול וזה אנג'לינה וזה אצלי!

סוזן50020

New member
אז תסבירי איך פורצים חלונות ראווה

ותולשים משם פוסטר חלומי הזההה...כי ניסיתי את זה עם חבר שלי אבל אי אפשר לפתוח את מסגרת ובחיים בחיים לא אשחית רכוש ציבורי ואשבור את חלון זכוכית...כאילו זה ונדליזם אבל לפרוץ את מסגרת ולהוציא משם בנונשלנטיות את פוסטר מבלי לשבור משהו זה מאד אלגנטי...

DankaN5

New member
אהם הסבר

ככה...לא אני פרצתי את החלון הזה מישהו עשתה את זה בשבילי קודם חח וגם הוא לא פרץ פשוט משכו את הפוסטר ואני המשכתי! חח ותליתי אותו היום הוא על חצי קיר תחשבי איזה גודל!!!

למעלה