יש לי שאלה...

pozale

New member
יש לי שאלה...

את כל המפגשי מעריצים האלה שהיו..מי אירגן? כי היה מפגש אחד שידעתי עליו אבל לא יכולתי לבוא ונורא בא לי שיהיה עוד מפגש ואז אני בטוח אבוא.... ודרך אגב...אני צריכה לדעת על אנשים מהצפון...וזה דיי דחוףף וחשוב!!!
אוהבת...

צ א ל ה

New member
לא נראה לי...

כרגע אין כל כך מה לפעול בגלל שאין פעילות של הלהקה... קשה נורררררררא לעשות הפעלות עם להקה שבהפסקה U KNOW... ברגע שהלהקה תקום לתחייה מחודשת, אני בטוחה שאפרת ונעה ישחקו אותה באחלה של פעילויות!

pozale

New member
ומתי נראה לך

שהלהקה תקום לתחייה? כי הייתי בהופעה שלהם ביורושלים וכל האהבה שלי אליהם חזרה ובגדול...

pozale

New member
ו...

איך זה שהם לא מופיעים אם הם עכשיו בפסטיבל בשקל? כנראה כן יש להם איזשהי פעילות... וכאילו..אין לאף אחד מושג מה קורה איתם או קשר אליהם? אם למישהו יש קשר אז אפשר לעשות מפגש כדי לשאול אותם גם מה נסגר איתם...מתי הם חוזרים לפעולה... כי חבל שהם לא עושים כלום...

שני המפגשים שהיו...

הם תוצאה של עבודה רבה של לפחות חודש, ותיאומים רבים מראש [השני לפחות, בראשון לא יצא לי להיות]. כרגע הלהקה בחוסר פעילות בגלל ההקלטות לדיסק החדש- אבל מידי פעם הם "מחלטרים" איזו הופעה. הייתה אחת עם אבי גרייניק, ולא מפתיע אותי שהם יופיעו ב"פסטיבל בשקל" כי הם הופיעו שם שנה שעברה וכנראה שהפרוייקט הזה חשוב להם. הימור שלי שהם לא יופיעו שם עם חומרים חדשים וכשהם ירצו להופיע עם החומרים החדשים הם יעשו הופעה מיוחדת. אבל זה רק תחושת בטן... וזה רק נראה לנו שהם לא עושים כלום- הם עושים המון, רק מאחורי הקלעים. וכל העבודה הזאת תהייה שווה את זה- כי בסופו של דבר יצא אלבום מצויין!

crazy monkey

New member
את את את את את!?!?!!!!!!!!

@#$@#%#$%@#$% את היית בהופעה שלהם בג'רוזלם שהייתה לא מזמן???

pozale

New member
אני אני אני אני אני !!!!!!!

כן..היתה צעדה בירושלים שהייתי בה ואז אחרי זה ידעתי שיש הופעה של מישהו ובהתחלה אמרו לי שהראל מויאל ויהודים מופיעים ואז אמרו לי שברי סחרוף והיהודים מופיעים ואז אני וחברה שלי החלטנו ללכת לשאול את המאבטחים מי מופיע והם אמרו לנו שהדורבנים..אז אני כולי נכנסתי לאקסטזה וצילצולים.... ואז גם דיברתי עם אייל החמוד...למה? היית שם?

חח..על מה דיברתם??

שאלת על ההופעות הבאות?הדיסקים?
תעלי עוד תמונות שלו שיש לך..

pozale

New member
אין לי עוד תמונות שלהם

בדיוק שהתחילה ההופעה נגמרו לי הבטריות במצלמה ושכחתי לקנות לפני

crazy monkey

New member
אההההההההה../images/Emo7.gif

לאאאאא הלכתי... אבל שמעתי על ההופעה הזאת.. איזה תסכול.. אם הייתי יודעת עליה הייתי הולכת.... איזה שירים הם שרו?

pozale

New member
הם שרו....

הם עשו הופעה של איזה חצי שעה אולי קצת יותר והם שרו רק את השירים המוכרים שלהם ומחרוזת שירים.... וזרקתי להם חולצה שכתבתי עליה....וכיוונתי לאייל אבל גיא תפס...אני והעקימות שלי...

למעלה