יש לי שאלה...

הלן בום

New member
יש לי שאלה...

מיום שישי כבר התחלתי קצת לעשות פריסות...עשיתי כמה פריסות קלטיות כדי להאמן קצת ולהשחיז את הידע...במהלך העיניינים עלתה בראשי שאלה שהייתי שמחה לקבל עליה מענה.. אם מבצעים מספר פריסות ובכולן שואלים את אותה השאלה בדיוק באותו ניסוח, מן הסתם הקלפים שיעלו בכל אחת מהפריסות יהיו שונים, אז איך אם כך מתרחש העיניין? הרי מצד אחד, אם הדברים באמת עובדים אמורים לעלות אותם הקלפים בכל פעם, לא כן? אך ההסתברות שהדבר יקרה היא אפסית. מה אני יכולה להסיק מהעיניין?

הפריסה הראשונה היא הנכונה ביותר.

אם נבקש מכל מכרייך לכתוב מי את בעיניהם. לבטח כל אחד יכתוב דברים אחרים שהוא רואה בך. כולם יהיו צודקים כולל אלה שלא אוהבים אותך. כמו כן אם את תכתבי את קורות חייך, חלק יהיה נכון ומדויק וחלק ידידיך יגידו שזה לא מדוייק. אז מי צודק????????????? לדעתי הקריאה בקלפים לעיתים יותר נכונה ממה שאת חושבת על עצמך. פשוט יש דברים שאת צריכה לדעת, את זה הם מספרים לך. ואם תשאלי שאלה. התשובה הראשונה היא הכי טובה. היתר הם אפשרויות נוספות בלבד.
מיקי

זה תלוי במצב בו את נמצאת

בפריסה הראשונה את מקבלת את המצב הכי עדכני, איך את פוגשת את הנושא שעליו שאלת בפעם הראשונה. אחרי זה יש אפשרות ללכת לכל מיני כיוונים. הפריסה גרמה לך לפגוש משהו בתוכך ואחרי שאת יוצרת קשר איתו את יכולה להמשיך ולהתקדם. הפריסה היא כמו טלפון לתת מודע או פנס שמאיר מקומות בתוכנו. הטלפון יוצר קשר עם אותו מקום ועכשיו אפשר להתחיל לדבר איתו לעומק.בדימוי של הפנס - האור של המודעות מביא תובנות מסוימות אל פני השטח ועכשיו אפשר להתבונן בצורה עמוקה יותר. צריך לשים לב לא לברוח אל מקום בו אנו לא מקבלים את מה שהפריסה הראשונה אמרה לנו ומנסים לקבל תשובה אחרת יותר נחמדה. זה יכול להביא ליותר בלבול ובסופו של דבר לשימוש לא נקי בקלפים. אם מקבלים תשובה לא נעימה, הטוב ביותר זה להודות בכך שזה לא נעים לראות את הדברים כמו שהם ופשוט לקבל את המצב. אפשר עכשיו לנצל את ההזדמנות שקיבלנו ולהעמיק יותר אל הנושא על מנת לראות מה אפשר לעשות על מנת לרפא או לעזור. מה שקורה לא פעם שהשואל עובר תהליך בו הוא משיל דברים מסוימים שהפריעו לו, זה תהליך של ריפוי. לאחר שהעמקנו בנושא אפשר עכשיו לשאול עוד פעם את אותה שאלה ולראות מה השתנה. במקרים מסוימים אפשר לראות איך שקלפים שיצאו בעמדה מסוימת עוברים לעמדה אחרת עקב התהליך הפנימי שהשואל עבר. עכשיו הפריסה השנייה על אותה שאלה תתן תשובה שונה מהפריסה הראשונה מכיוון שההתייחסות של השואל לנושא השתנתה, הוא עבר תהליך ועכשיו הוא אדם אחר. מקווה שזה מבהיר את הנקודה יום טוב מעוז

ועוד משהו

כל פעם שאת שואלת את הקלפים את מקבלת קלפים שונים מכיוון שכל פריסה נותנת זווית ראייה אחרת על אותו נושא. לדוגמה: בנושא עבודה אפשר לעשות פריסה שתתן מידע בנושא ביטוי אישי ופריסה אחרת שתתמקד בנושא של רומן עם הבוס ופריסה אחרת שתתן תשובה לגבי קידום במקום העבודה. שאלנו על עבודה וקיבלנו תשובות שונות מכיוון שיש אין ספור פנים לכל אדם ואין ספור זוויות הסתכלות. מעוז

הלן בום

New member
תודה רבה לכל העונים!!!

נהנתי לקרוא את מה שכתבתם, מאוד מעמיק ובהחלט עונה על השאלה מכל כיוון אפשרי!! תודה!:)

שימי לב שאת מקבלת אותה תשובה

גם כשהקלפים אחרים. מה שמדהים בקלפים הוא ריבוי הסמלים שבהם. צירופים שונים לגמרי של קלפים שונים יכולים לתת אותה תשובה בדיוק. לדוגמה, בעבר, הווה עצה לגבי שואל ששאל על רצונו לעבור מבית הוריו לדירה משלו יצאו לי בקלפי חיות הקלפים: נובחנית, כלב, ברבור. התשובה היתה: בעבר היית מכונס בתוך עצמך, משפחתי מאוד עם תקופות של חוסר קשר עם העולם, בהווה אתה נשאר בדירת הוריך מתוך נאמנות, ובעתיד אתה תמצא את השער החוצה, אל העולם שמעבר, אבל אתה צריך לצמוח מהברווזון המכוער כדי להפוך לברבור ולעבור דירה. השואל לא אהב את תשובת הקלפים ואני הוצאתי שוב שלושה אחרים לבקשתו (מה שאני לא נוהגת לעשות, אך הפעם המצוקה שלו הייתה גדולה ובקשתו באה ממקום מאוד פנימי ונקי). עלו הקלפים - ארמדיל, פרפר ואייל הצפון. הפירוש שלי היה - בעבר היית מכוסה בשריון עבה, עם בטן רכה ורגישה והתחפרת בבית ההורים, בהווה אתה נמצא בטרנספורמציה, אתה כבר רוצה לעוף, אבל אתה עדין בשלב הגולם, שבו אתה מתבשל ומצמיח את כנפי הפרפר שלך, ובעתיד אתה תרוץ למרחקים ארוכים, תחיה באופן עצמאי, אבל אתה צריך לשמור כוח משום שדרך רבה לפניך. כך שצירופים שונים לגמרי יכולים לתת תשובה מאוד מאוד דומה, ואף לספק דימויים נוספים המחזקים את התשובות הראשונות.

למעלה