יש לי שאלה

מצב
הנושא נעול.

Itzik200

New member
יש לי שאלה

יש לי שאלה
היום נסעתי באוטובוס של דן פעם ראשונה שראיתי שיש אזור לנכה עם כסא גלגלים עם חגורת בטחון ומין כרית כזאת מה זה? דבר חדש? אף פעם לא ראיתי כזה אוטובוס ומעניין איך פתאום החליטו לשים כזה דבר עוד ראיתי באוטובוס שיש STOP ליד הכסא של הנכה ומין ידיות כאלה אפורות כמו שיש במכוניות מעל החלון בשביל להחזיק משתפרים דרך אגב זה היה קו 26 בת-ים תל-אביב אני חושב

mister K

New member
פעם ראשונה?

יש לי שאלה
היום נסעתי באוטובוס של דן פעם ראשונה שראיתי שיש אזור לנכה עם כסא גלגלים עם חגורת בטחון ומין כרית כזאת מה זה? דבר חדש? אף פעם לא ראיתי כזה אוטובוס ומעניין איך פתאום החליטו לשים כזה דבר עוד ראיתי באוטובוס שיש STOP ליד הכסא של הנכה ומין ידיות כאלה אפורות כמו שיש במכוניות מעל החלון בשביל להחזיק משתפרים דרך אגב זה היה קו 26 בת-ים תל-אביב אני חושב
פעם ראשונה?
זה מצוי בכל נידרפלור. ויש 347 כאלה שנוסעים בדן ועוד כ-500 באגד.

תוכון1

New member
כנראה שהפעם האחרונה שנסעת

פעם ראשונה?
כנראה שהפעם האחרונה שנסעת
באוטובוס היה לפני 3 שנים, או שאתה כל חייך אך ורק בקו 25 הנטול אפילו נידרפלור אחד.

אתה לא מעודכן רותם

פעם ראשונה?
אתה לא מעודכן רותם
ממחר יהיו בדן עוד 15 נידרפלורים רגילים. בנוסף, שכחת 10 המידיבוסים נמוכי הרצפה מתוצרת מאן ו-20 המיניבוסים נמוכי הרצפה מתוצרת מרצדס. סה"כ 392 נידרפלורים בדן.

Itzik200

New member
וואלה?

יש לי שאלה
וואלה?
האמת שאני נוסע רק ב26, 25, 43 ו18 וזה כמעט כל יום...

תוכון1

New member
אז זה מאד מוזר..

וואלה?
האמת שאני נוסע רק ב26, 25, 43 ו18 וזה כמעט כל יום...
אז זה מאד מוזר..
הנידרפלורים בדן משרתים כבר 3 שנים (חלךק פחות, חלק יותר) וכמעט בכל קו משרת נידרפלור. גם את 26, ו-18, שהם כמעט תמיד מפרקיות, ראיתי עליהם נידרפלורים. וגם בקו 43 ראיתי הרבה נידרפלורים. הקו היחיד הוא קו 25, שאם אין עליו מפרקית, וזה נדיר, אז יש עליו מכונות מסדרת ה4XXX או מכונה מספר 6008.לכן כנראה לא שמת לב עד היום שאתה נוסע בנידרפלור, כי אם אתה נוסע כל יום באחד מהקוים שציינת הסיכוי שלא נסעת בנידרפלור הוא 000000000000.1%

מצב
הנושא נעול.
למעלה