יש לי שאלה ..

SidE RunneR

New member
יש לי שאלה ..

שנים שעבדתי עם CAKEWALK והייתי שמח ומאושר (ועוד עם גרסא ישנה) .. בעקבות רכישת כרטיס מתקדם מהקודם ומחשב חדש החלטתי לעבור לקיוביס אין לי ספק שהיא מדהימה, אבל היא מסובכת עבורי בנתיים, איך אני יכול ללמוד בדרך הכי יעילה ולהכיר את הפעולות והפונקציות הבסיסיות ואולי מעבר לזה מבלי לצאת מהבית .. ישנו איזה ספר טוב בעברית ? אולי קורס אינטנרטי ? אשמח לתשובות ..

HeavenlyB

New member
יש ספר בעברית, כן

אבל לדעתי פשוט לעבוד עם התוכנה, כל פעם שאתה נתקל במשהו לא מובן, או מחפש משהות פשוט לגשת ל HELP ולמצוא

SidE RunneR

New member
תודה, ועוד שאלה ..

איפה אני אוכל לרכוש או להשיג את הספר .. מה לגבי ספרי קורסים לקיובייס מבתי ספר למוזיקה בארץ, יש כאלה ומישהו ממליץ על אחד מהם ?

אסף כץ

New member
במיוחד בשבילך! ../images/Emo152.gif

במיוחד בשבילך, חיפשתי באינטרנט ומצאתי את הספר "טכנולוגיית הסאונד" שלפחות מהרושם שהוא עושה הוא מדריך מקיף על קיובייס SX2. אני יודע בוודאות שהספר נמצא במוסיקה 10, ארלוזרוב 23 עפולה, 18280, טלפון: 04-6426778. ראיתי אותו שם אתמול. מחיר הספר הוא 200 שקל באינטרנט ככה שיכול להיות מאוד שבחנות רגילה הוא יעלה יותר. תוכל למצוא תמונה של הספר וקצת הסברים באתר הזה מקווה שעזרתי, אסף כץ

אסף כץ

New member
במיוחד בשבילך! ../images/Emo152.gif

במיוחד בשבילך, חיפשתי באינטרנט ומצאתי את הספר "טכנולוגיית הסאונד" שלפחות מהרושם שהוא עושה הוא מדריך מקיף על קיובייס SX2. אני יודע בוודאות שהספר נמצא במוסיקה 10, ארלוזרוב 23 עפולה, 18280, טלפון: 04-6426778. ראיתי אותו שם אתמול. מחיר הספר הוא 200 שקל באינטרנט ככה שיכול להיות מאוד שבחנות רגילה הוא יעלה יותר. תוכל למצוא תמונה של הספר וקצת הסברים באתר הזה מקווה שעזרתי, אסף כץ

SlyStone

New member
תקרא את המדריך של kundara

http://www.kundara.co.il/cubase2.htm הוא אפילו שמור אצלי ב-Favorites

למעלה