יש לי שאלה....

טולי חלק מהענין להיות ביחד ../images/Emo101.gif

אירוע כזה שאישה עוברת בהחלט משפיע עלייה לטווח רחוק על היכולת שלה לשמוח , על היכולת שלה להתקרב לגבר אחר , לתת אמון , להיפתח למגע לאוו דווקא רק סקס...וזה עניין לפתיחות לתקשורת טובה , ליכולת הבנה ..גמישות קבלה כפי שאת מצד בן הזוג וכמובן המון סבלנות ואהבה מצידו לקבל אותך כפי שאת ובגלל מה שאת.. לכן בקשר אמיתי וטוב אין טעם להסתיר , להיפך לטעמי יש לשתף ללבן זאת ולדפדף הלאה..זו הדרך היחידה שבה ניתן להבנתי להמשיך ולא שתהיה לך מועקה בלב שאינך מספרת דבר כזה כואב..ומצד שני נאיש שלך לא מבין למה את תקועה בדבר כזה או אחר..

מיריVA

New member
אני נוטה לחשוב שהייתי מספרת

פשוט כי זה משהו שלבטח היה משפיע על כל מה שהוא אני. גם סיפרתי לבעלי על כל מה שעבר עלי, אבל אני מעולם לא עברתי התעללות (אולי הזנחה אבל זה נראה לי שונה) וזה משהו שאני חושבת שאני לא יכולה אפילו לדמיין. עדיין אני חושבת שאם את היום השלמת עם זה ואין לך כעסים והדחקות בענין אז אני הייתי מדברת על זה. זה משהו שהוא לגמרי חלק ממך...

Miss פטל

New member
בהחלט, חשוב לספר!

טולי למה את לא רוצה לספר לו? המון דברים שקורים לנו מעצבים אחד את השני, אבל אם לחשוב על זה כל הזמן אז לא היינו מספרים ככה המון דברים משמעותיים מאוד בחיינו. וזה שזה יפריד עוד יותר בין בעלך ואמא שלך, מבינה אותך, לי גם היה כזה קונפליקט עם עצמי, לגבי האם לספר לבעלי כל פעם שאני נפגעת/בוכה בגלל אבא שלי. והחלטתי שכן, כי התמיכה שלו יותר חשובה לי מאהבה שלו לאבא, שאותו הוא במילא אף פעם לא אהב. תאמיני לי שברגע שתשתפי אותו, תרד לך אבן ענקית מהלב. אני שותפתי אותו בהכל מהעבר שלי. חלק הדברים היה לי יותר קל לספר וחלק פחות. עברתי בילדות ארוע שמאוד שינה אותי ואני לא אוהבת את השינוי הזה. כשהגעתי לארץ, הגעתי לבי"ס יסודי ושם סבלתי מהתעוללות מילולית בעיקר, אבל היתה גם פיסית. לפני זה הייתי בן אדם פתוח מאוד, צחקתי עם כולם, היה לי ביטחון עצמי גבוה מאוד. אחרי שנה וחצי בבי"ס הזה נהייתי כל כך ביישנית, נהיה לי פחד במה ומה לא. למזלי יש לי אופי חזק ועם הזמן אני משקמת את עצמי וכמעט חזרתי לגמריי למצב ההתחלתי שלי
בשבילי אני בתהליך, אני בהרבה מצבים רואה מין אתגר להיתגבר על הפחד או שאני רואה איך אני מגיבה בסיטואציה מסויימת ופתאום מבינה שהשתפרתי. והיה לי מאוד חשוב לשתף את בעלי בזה, זה חלק גדול מאוד ממה שאני היום. ואם לא ידע את זה, יהיה לו חסר חלק משמעותי ממני. לדעתי מאוד חשוב לדעת את החולשות אחד של השני, זה מקרב מאוד ומשרה ביטחון.

Tully Is Here

New member
תודה מתוקה ../images/Emo140.gif

ברגע שיהייה לי קצת אומץ, נראה לי שאני אשב איתו לשיחה

למעלה