יש לי שאלה

יש לי שאלה

מהם שלושת הדברים שבן/ת הזוג שלכם לא אוהב/ת שאתם עושים ושלושת הדברים שהם אוהבים אצלכם. אגב תהיו כנים עם עצמכם.

maybesure

New member
../images/Emo59.gif

1. שאני יוצאת עם חברות או חבורה בפורום שהוא לא מוזמן אליו. 2. שאני לא מדווחת איפה אני נמצאת. 3. שאני מבלה המון במחשב.

maybesure

New member
../images/Emo104.gif

שאני מקבלת את רוב ההחלטות בבית-הוא לא צריך לשבור את הראש. שאני יודעת להפתיע. ו...את האוכל שאני מכינה לו.

כנות היא מילת המפתח

שלושת הדברים שהוא לא אוהב שאני עושה: (יש יותר משלוש) - שאני נרדמת כל לילה לפני סקס - שאני לפעמים מתפרצת על הילדים - שאני רבה איתו על שטויות והוא לא מבין מאיפה אני מביאה את זה הדברים שהוא אוהב? - שאני לא יושבת לו על הורידים עם השטויות שהוא עושה - שאני מצחיקולה - הוא אומר שאני הכי מיוחדת בעולם (אם הוא אומר הוא יודע) באדי

s h i r k u s h

New member
כרגיל... אני אענה לפי האקס שלי..

<ככה זה כשאת גלמודה ללא בן זוג
>
3 דברים שלא אהב שעשיתי:
שאני עקשנית
שאני נותנת שינצלו אותי
שאני חסרת ביטחון
3 דברים שכן אהב אצלי: וואלה לא יודעת- צריך לשאול אותו...

eרון

New member
שירקוש,

את עומדת לחטוף ממני מכות
, מה זה אין דברים טובים? את רוצה שנתחיל לעשות פה בפורום רשימה? וחוץ מזה הגענו למסקנה שהבחור דפוק, הרי אתם לא יחד, אז קדימה לשנס מותניים ולהתחיל להסתכל לכל הכיוונים (כמו במעבר חצייה). ואני כבר יחשוב איך לנפח את האגו כאן, לא מקובל עלי המצב הזה, אני מורדת!!!!

שאלה ממש ממש לעניין

לא אוהב: 1. אני ממש חפיפניקית והוא יסודי. 2. איך שמגיע הערב אני לא מוכנה לעשות כלום, פשוט אני בנאדם של בוקר לא של לילה. 3. שאני עושה לו בלאגן במדף שלו. אוהב: 1. ספונטנית, נאה ובעלת חוש חמור. 2. טעם טוב. 3. לא יכולה לספר

lulit

New member
פשששש... רק שלושה??

הוא שונא שאני מעשנת מאוד לא אוהב שכשאני לידו אני הופכת להיות האשה הקטנה שצריכה עזרה בכל דבר. הוא גם לא ממש אוהב את זה שאני מלכת הדראמות. להגיד מה הדברים שהוא הכי אוהב בי, אני לא יודעת. מה שחשוב בוא שהוא אוהב אותי, עם כל המגרעות שלי, ומקבל אותי ככה כמו שאני.

השלושה שלי הם...

שאני מקטרת מעירה ואה..... אני צריכה לחשוב שלושה שאוהב אצלי מסדרת את החיים מאורגנת אמינה יש על מי לסמוף

g u r a

New member
שאלה ממש טובה

אבל אין לי תשובה!! אני צריכה לשאול את האיש.. כי אין לי שמץ של מושג!!

גורה זו הרגשה אישית

נו תחשבי מהם שלושת הדברים אלא אם את לא מכירה אותו מספיק וזה בטח לא יכול להיות.

eרון

New member
שלושה מי יודע?

שלושה דברים לא אהובים: 1. שאני שונאת להתקלח. 2. לא מוכנה ליציאה בזמן. 3. שאני תמיד נרדמת לפניו, או יותר נכון נכנסת למיטה לפניו ואז הוא צריך לעשות כיבוי אורות. שלושה דברים אהובים: 1. שאני עושה לו הפתעות. 2. הוא טוען שאני כיפית, (ושכל אחד יבין מה שהוא רוצה). 3. .... רגע אני הולכת לשאול אותו

polegra

New member
והתשובות שלי

שלושת הדברים שהוא לא אוהב שאני עושה
שאני בוכה , הוא לא יודע איך להתמודד עם זה ואומר שזה ממש כואב לו לראות אותי בוכה
שאני יכולה לקטר שעות בלי ממש לעשות מעשה שישנה את המצב...בייחוד כזה קשור למשפחה שלי
שאני לא משקיעה כמו בעבר....אני פחות נוגעת ומלטפת...פחות נותנת מעצמי שלושת הדברים שהוא אוהב אצלי
שאני מכינה סלט סוף הדרך
שאני רגישה
שאני בעצם גם החבר הכי טוב שלו שנינו מודעים למה הצד השני לא אוהב ובהחלט מנסים לשנות את זה...בנתיים דיי בהצלחה :) טלי

למעלה