המילים של השיר של השמיניסטים
לשיר קוראים" 3 דקות של תהילה" מורות בהלם זה לא מפליא הריי בעצם עשינו גרפיטי נוסף נשאר עוד כתם ירדנה מתעצבנת עוד פלייר נזק בתלם היא נתפסה לאחרונה עם סיגרית אל אם בצלם עוד ילד משאיפה נחנק בלילה משחיטים ולא מופקר אף גרפטיניאק זה לא משחק מורים צופים בנו בעצב ודממה מעל השער קופצים ומחייכים למצלמה אז מה קיבלנו ?! איומים ש להם לא נכנענו לא נפלנו חשבתם שתשברו אותנו אמרתם שלא יהיה עתיד בשבילינו אבל בינתיים בטלויזיה מדברים עלינו ולא עליכם אתם עדין רעבים ללחם מחפשים אותו כמו כלב שמחפש עוד עצם שורדים יותר זמן מהשפם של משה בכל מקום כבר שמעו על הגרעין הקשה יאללה תלכו לישון יש שיעור עם טובה לבון אל תגידו לא נורא בכלל יש לכם עוד שנת מישגל זין על כולכם שמים היום אנחנו מסיימים אז מי שעוד לא קולט מחזור מ"א שולט ! אז יאלה תן בו ,תכניס ,תחדיר, ותבלע את כולם משתין בבית-ספר ומכוון על ירדנה אגם מפסיק לשמוע את אנדרי אומר צא מהאולם בזמן ש תלעסו עפרונות אנחנו נבלה בים אאהההה הההההה סוף סוף סיימנו תבית-ספר אאהההה הההההה איפה נמצאת עינת גרבר אז תקשיבו רוצים לשמוע משהו מעציב יש לכם עוד שנה לברוח מהסמירקוקים של דן שגיב וכמובן מהלבן של משה פריגן עברנו את זה , וזה ניראה כל כך מזמן אז זהו סיימנו ובקרוב אני גומר יותר כבר לא ניראה בבוקר את סלבה השומר עזוב את סלבה יש לנו את חזי וסאלי יש לו 12 ילדים , סופר זרע לא נורמאלי פנומנאלי יושבים בלילה על נרגילה קבוע ושורפים תזמן בכיכר כל השבוע אז השארנו אותכם בכעס מאסיבי אינטנסיבי בשנה הבאה יהיה משטר נאצי אובססיבי הגרעין הקשה פועל באופן אגרסיבי הדור הבא בלית ברירה ישאר פאסיבי תגידו לי שנייה מישהו זוכר? איך שנה שעברה הרמנו בנאפצים את שדה בוקר? אני בארכיון עכשיו מסתכל ונובר כדי לראות אם היה מישהו בשכבה שלא השתכר חשבתם שאותנו הבייתה מהטיול תחזירו דימוי של החלטיים, אבל רק מורים בכאילו הבהרנו שולטים בבי"ס כמו קדאפי מגלחים את השפם גם לנעים רפי לבוא מולנו לתקל אפחד לא נכנס למרות הפשלה הידועה מול אליאנס מקיימים את הרונדו מתקופת הרנסאנס מסוכנים לאנשים יותר ממחלת הסארס הגיע הזמן היום לזרוק על המורה ת'גיר ולמכור לשביעסטים פסטרמה מבשר חזיר להוסיף לזה שיער חזה של חשוד השעיר הגרעין הקשה כבר שולט בכל העיר יאללה תלכו לישון יש שיעור עם טובה לבון אל תגידו לא נורא בכלל יש לכם עוד שנת מישגל זין על כולכם שמים(ההההייי) היום אנחנו מסיימים(ההההיייייי) אז מי שעוד לא קולט מחזור מ"א שולט !