כמה דברים
המחשב הלך אז לא הייתי כמה ימים... כמה דברים אם כן... מכבי פנתה לצ'ורה הבוגד לא באמצע אותה עונה,לא לא. אלא בשבוע שלפני משחק מס' 1 בגמר הפלייאוף שאמור היה להתקיים במלחה כשי-ם הקבוצה הישראלית היחידה מאז האליפות של גליל שזוכה ביתרון הביתיות. אגב אותה גליל...לאין הלך בראד ליף אחרי אותה עונה? הקבוצה למעשה התפרקה אחרי אותה עונה...מעניין למה. למה לא לעודד את מכבי באירופה? אולי כי הם גונבים כספי ציבור במשך 30 שנה? אם זה כספי הערוץ הראשון ואם זה באבטחה חינם בכל המשחקים שלהם כולל היורוליג ואם זה בטיסות חינם באלעל. וזה גם עונה לשאלתך למה י-ם לא הלכה על היורוליג. י-ם בניגוד למכבי לא היתה מקבלת את הכספים שמכבי מקבלת מהערוץ הראשון. י-ם היתה צריכה להשקיע הון תעופות באבטחה,שוב בניגוד למכבי. י-ם לא היתה מקבלת טיסות חינם באלעל. ולי-ם כמו לשאר הקבוצות במדינה אין מתקן ראוי ליורוליג. כשאגב את היכל נוקיהו גם הקימו מכספי ציבור. רק להעביר את המשחקים ליד אליהו,לשלם על אבטחה של 10,000 איש,לשלם על טיסות,ושאר דברים מנהלתים היו גומרים את הקבוצה תקציבית..שלא נשכח גם שצריך לשלם לשחקנים ולצוות המקצועי. למה שונאים את מכבי? כי דון שמעון מתגאה ברמת ההתנהלות והניהול שלו במכבי...כשלמעשה הוא בזבז כ"כ הרבה כסף במשך השנים על פלופים כמו צ'מברס,גורי,אודריך,קווינסי לואיס,דנקלי,גרין,ועוד ועוד. כשכל שחקן כזה עולה הון תעופות כשמפירים את החוזה שלו. יש לפחות כ15-20 שחקנים שמכבי התירה איתם את החוזה ועלו להם כחצי מיליון עד מיליון כ"א. חישוב מהיר מגלה שבזבזו במכבי כ-15,000,000 דולר על כלום! זה ניהול נכון?! האמת המרה היא שדיוויד פדרמן ורענן כץ שהם ישראלים בערך כמו שדריק שארפ ישראלי (אפילו העברית של שארפ יותר טובה משלהם) הם חברים של הדון..והם שופכים כספים בכמויות שלא תאמנה. הרי רענן כץ הוא מהבעלים של מיאמי היט! וגם לדיוויד פדרמן לא חסר..אם אני לא טועה יש לו מניות בעלית..ועלית כידוע היא מונופול,אותה עלית היא הספונסרית של המונופל הכי גדול בספורט באירופה היום - מכבי עלית ת"א. והכי חשוב..למה שונאים את מכבי - מכבי היא קבוצה של ליגיון זרים,שחקן ישראלי שמגיע למכבי בעצם גומר את הקריירה שלו או עוצר אותה לכמה שנים טובות. (ע"ע בורשטיין שהיה מועמד בטוח לNBA עד שהגיע למכבי,הלפרין כנ"ל,גרין לא NBA אבל שחקן יורוליג לגיטימי וגם הוא נהיה כלום,שלף,שטיינהאור,ספר,טפירו,ליובין,ועוד ועוד.) הקבוצות שבהן מכבי מתחרה ביורוליג טיפחו שחקנים מקומיים והגיעו להישגים בהרבה יותר מרשימים - צסק"א: רק ב3 שנים האחרונות ייצאה לNBA שלושה שחקנים רוסים: קירילנקו,מוניה,וחרפיה. ברצלונה - פאו גאסול,ועוד 2-3 שחקנים + 3-4 שהם כוכבים ביורוליג. שלא לדבר על לובליאנה וזלגיריס. כמה שחקנים ישראלים יצאו ממכבי לNBA? אפס......כמה שחקנים במכבי הם כוכבים ביורוליג?! 0!,ובשלוש שנים האחרונות להיות כוכב ביורוליג זאת לא בעיה,אם כל הבריחה של הארופאים לNBA כל הארופאים,חוץ מהישראלים של מכבי כמובן.. וגם כשכבר היתה הזדמנות לברקוביץ וג'מצי להגיע לNBA היא מנעה את זה מהם,לא המצאה שלי,תבדקו. בגלל זה שונאים את מכבי,ותחשבי שזה רק אחוז קטן מכל שאפשר לספר על מכבי,יש עוד הרבה עובדות כואבות..אבל לי אין כח לכתוב יותר ולמי שקורא אין יותר כח לקרוא.