יש לי שאלה

Vulcan Logic

New member
יש לי שאלה

האם הפתרון לעונה חמישית לאנטרפרייז לא פשוט יותר? מה לגבי אופצייה של PPV, כלומר עונה חמישית בשלם וצפה האמריקאי כשעבור תשלום מזערי של 5 דולר יהיה אפשר לממן כל פרק... בהתחשב בכך שהפקת פרק עולה 1.4 מיליון דולר - יספיקו 280,000 מזמינים בלבד(!!!) כדי לכסות עלות פרק (ודי ברור שיהיו הרבה הרבה יותר מזמינים) כך לא תהיה בעיה להפיק עונה של 26 פרקים בלי טובות מאף רשת (למרות שהייתי רוצה את ספייק טיבי כרשת המשדרת). זהו אומנם פתרון זמני אבל בצורה הזאת נוכל להרוויח זמן כדי שאיזו רשת תרכוש לבסוף את הסידרה, וגם אני בטוח שלא יהיה איכפת לצופים לשלם 5 דולר באופן זמני...מה אתם חושבים? ITS ONLY LOGICAL

אודו

New member
עדיין

צריך איזו רשת שתסכים להעניק לסדרה זמן שידור... לא? (באמת שאני לא מבין)

Vulcan Logic

New member
ממש לא

אני מדבר על Pay-Per-View שזה שלם-וצפה, מה שמיועד בדרך כלל עבור אירועים מיוחדים כגון קרבות איגרוף וכדומה... אני אנצל את זה שאנשים עדיין לא הגיבו לרעיון שלי כדי לפרט את התוכנית, כל מה שפרמאונט צריכה לעשות זה לסכם עם ספקיות השלם-וצפה DirectTV,Cablevision וכו' על רצועת שידור קבועה לעונה (כמו למשל פריים טיים ביום רביעי) 26 פרקים בעלות הזמנה של 5 דולר לפרק וזה אפשרי בהחלט... יש בקופת התרומות מספיק כדי לממן את 2 הפרקים הראשונים של העונה החמישית, דבר שלפי דעתי ימשוך כמיליון צופים לכל פרק עקב העניין הרב והרעש התקשורתי,2 מיליון צופים=10 מילון דולר שזה כבר מממן עלות הפקה לעוד 8 פרקים(!) מהפרק השלישי והלאה כמו שציינתי קודם מספיקים רק 280,000 מזמינים לפרק כדי לממן כל פרק עד סיום העונה, למרות שברור שיהיו הרבה יותר מזמינים. זאת כאמור ברירת מחדל בלבד ולא תחליף לרכישת הסידרה על ידי רשת גדולה - פשוט תהליך איסוף התרומות הוא איטי מדי והזמן פועל לרעתנו, שלא לדבר על גישה הססנית משהו של הרשתות כלפי אנטרפרייז... בצורה הזאת אנו מבטיחים את קיומה של העונה החמישית, התסריטאים יכולים כבר לעבוד על הפרקים של העונה החמישית, האולפנים יכולים לחפש בינתיים רשת בלי לחצים של זמן, והמעריצים מרגישים סיפוק בזה שהם אלו שמצילים את הסידרה מביטול! בקיצור כולם מרוצים

Vulcan Logic

New member
לפי דעתי

יהיו מספיק אנשים כדי לממן פרק... 280,000 איש שיזמינו זה לא בשמיים

אני עדיין לא חושב ככה

אם אנשים לא רואים את הפרקים כשהם בחינם, כנראה שהם לא יראו אותם אם הם בתשלום. שים לב גם שהסכום המומלץ ע"י טרק יונייטד, 12 דולר, הוא נמוך בהרבה ממה שאתה מציע (22 פרקים * 5 דולר לפרק = 110 דולר לעונה). כמובן שתמיד יהיו לפאנטים (ובמקרה של מס"ב על אחת כמה וכמה) שיהיו מוכנים לשלם כל כך הרבה, אבל אני לא חושב יש מספיק.

deathcaster

New member
תגובה

אני לא יודע איזה PPV'S , אתה מכיר , אך גם PPV'S צריכים סינדיקציה כלשהי שתעלה אותם לשידור , זה לא שביום בהיר אני מחליט לפנות לחברת כבלים ואומר לה , היי תפנו לי אפיק בממיר שלכם ואני אכניס לשם PPV'S , צריך לזה מיליון ואחד אישורים , זה לא כ"כ פשוט . 1.4 מיליון דולר מ- 280,000 אנשים אולי יכסו את עלות הפקת הפרק , אך זה ממש לא מכסה את כל הדברים מסביב הקשורים לשידור PPV . אפילו לא באופן זמני . וכן - אם תעשה סקר ברחוב מה אנשים יעדיפו לראות משחק NBA או פרק של אנטרפרייז , לצערי בכף תנטה לטובת המשחק , בשביל 280,000 , אף סינדיקציה לא תקום מהכסא אפילו , אין למס' הזה שום ערך שיווקי , טיפה בים.

Vulcan Logic

New member
אומנם

נכון שלא פשוט לארגן את זה אבל זה לא אומר שזה בלתי אפשרי, כשהתכוונתי ש280,000 יספיקו התכוונתי לומר שזה המינימום הדרוש לכסות עלות פרק אבל די בטוח שמספר המזמינים יהיה הרבה הרבה יותר גבוה והכסף יספיק להכל... אני מסכים שצריך לערוך סקר בפני מעריצי סטאר טרק אם יהיו מוכנים לשלם, אבל אני לוקח בחשבון שאם אנשים חושבים שזה אפשרי לגייס את כל ה36 מיליון דולר אז זאת דרך פשוטה יותר... (דרך אגב אין משחקי NBA בPPV כנראה צ'רלטון עוד לא הגיעה לשם עדיין
)

adiavn

New member
אתה באמת רוצה ללכת בדרך הזו?

מדובר בתקדים מאוד מסוכן. ברגע שדבר כזה מצליח כל שאר הרשתות יקפצו על העגלה מהר מאוד. תחשוב על תשלום לכל פרק של 24, סמולוויל, סטארגייט......

eyalmel

New member
זה לא כל כך משתלם

לראות עונה בPPV יעלה יותר מלרכוש אותה ב-DVD ואת הDVD אפשר לראות שוב ושוב (שלא לדבר על התוספות). כבר עדיף להוציא את הסידרה ישר לDVD ולוותר לגמרי על התיווך של הרשתות.

Vulcan Logic

New member
האמת

חשבתי על אפשרות של תקדים כזה ולכן אני מעדיף את האופציה הזאת רק אם לא תהיה ברירה (אם שום רשת לא תתעניין באנטרפרייז), הייתי רוצה להאמין שהרשתות בארה"ב לא ילכו בדרך הזאת של סחיטת כסף על כל שטות (כמו אצלנו למשל) אבל מצד שני גם לנו יש "אופציות אחרות" לראות את הסדרות האלו בתגובה... ולגבי הDVD, הלוואי והייתה אפשרות כזאת להוציא עונה חמישית ישר לDVD אבל ידוע לנו שזה בלתי אפשרי

TheBursar

New member
אתם שוכחים משהו

אתם חושבים בראש ישראלי - הראש שלא מוכן לשלם כשהוא יכול בחינם. קהילת מעריצי מס"כ בארה"ב היא הגדולה בעולם ומונה הרבה מעבר ל-280000 איש. כרובם מעריצים חזקים של הסדרה שיהיו מוכנים לשלם עבור צפיה בסדרה האהובה שלהם ולא רק על העונה החדשה של "אנטרפרייז" אלא גם על הסדרות הישנות. אני יודע שאני חדש אבל בכל זאת - תחשבו על זה.

תתש

New member
למה לא ללכת ישר לסינדיקציה

הדור הבא הצליח מאוד שם, גם העונות הראשונות של DS9 שודרו בסינדיקציה, ויש עוד הרבה סדרות כמו זינה, הרקולס ומשמר המפרץ שהצליחו להביא רייטינג מאוד גבוה (משמר המפרץ הייתה התוכנית הכי נצפת אי פעם).

Vulcan Logic

New member
פשוט

אופציית השלם-וצפה תשומש רק כמוצא אחרון בכדי להציל את הסידרה מביטול ולא במקום סינדיקציה

למעלה