יש לי שאלה............... בסדרה הקוסם מארץ עוץ, האם היה אחד בשם טולי והוא חפרפרת??
L L A D Y B U G 2 New member 2/3/05 #1 יש לי שאלה............... בסדרה הקוסם מארץ עוץ, האם היה אחד בשם טולי והוא חפרפרת??
Y yael n New member 2/3/05 #2 ולי יש תשובה......... עד היום הם בדיחה בבית שלנו יש את טולי זה זה אם הסלעים ויש את בינגבונג שהוא עם העצים אני חושבת.
ולי יש תשובה......... עד היום הם בדיחה בבית שלנו יש את טולי זה זה אם הסלעים ויש את בינגבונג שהוא עם העצים אני חושבת.
J jack 1 New member 3/3/05 #4 ממ כן.תולי הוא חפרפרת ענק שחופרת את דרך הננסים אל עיר הברקת. ובינגבונג זה המגודל אוהב הביצים.
Y yael n New member 3/3/05 #6 שני דברים: כמו שדנה אמרה: תולי הוא תולעת מגעילה שבמשך הזמן פיתחתי עליה רגשות רחמים. ותודה לך על פטירת התעלומה בקשר לבינבונג. לא זכרתי מה אוהב. אני רק זוכרת את התמונה מהפרק שהוא שאב עצים זה היה מצחיק.
שני דברים: כמו שדנה אמרה: תולי הוא תולעת מגעילה שבמשך הזמן פיתחתי עליה רגשות רחמים. ותודה לך על פטירת התעלומה בקשר לבינבונג. לא זכרתי מה אוהב. אני רק זוכרת את התמונה מהפרק שהוא שאב עצים זה היה מצחיק.