יש לי שאלה...

T e v a

New member
יש לי שאלה...

שלום לכולם.. אני בת 17 וחצי ובסוף השנה אחרי הבגרויות אני מתכננת לטוס להודו ביחד עם אח שלי. אח שלי עכשיו מטייל במזרח, הוא חוזר לחודשיים ואז אנו טסים ביחד. הוא רוצה לטייל בעיקר בצפון הודו. רציתי לשאול האם לדעתם טיול כזה יהיה קשה לי בגלל היותי צעירה?? אם יש פה אנשים שטסו בגיל צעיר בבקשה חוו דעתכם. תודה מראש.

לא חושב

אין גיל למזרח ובטח שלא להודו למה שיהיה לך קשה? את תראי שהכל יהיה בסדר הכל רגוע בלי לחץ השקט של המזרח,השנטי ,הכל בסדר לא צריך לדאוג לשום דבר, הכל יבוא לך בטבעיות כך שאני לא חושב שיהיה לך קשה. בנוסף לזה הייתי מספר ימים עם כמה חברה שאחד מהם היה בן 16 (בתקופת החופש הגדול) הוא בא לחודש וחצי והכל היה בסדר גמור ואם כבר בעיניין גיל פגשתי ישראלי בן 67 שידע מתי עזב אבל לא ידע מתי יחזור.... סעי ותהני הלוואי אני הייתי מספיק חכם כדי להיות שם כשהייתי בגילך ומעל הכל את עם אחיך כך שיש לך משגיח ושומר קבוע רק שמרו על עצמכם

אמממממ . . . . . .

כשאני הייתי בן 17 , לפני צבא כזה , נסעתי לאמסטרדם , והייה ממש מתאים , ובמקום , מומלץ בחום לשחרר את הודו לתקופה שבה את לא מחוייבת לשום דבר אחר פרט ל "טאלי" "סאב ג'י" "רייס" "דאל" "צ'אפאטי" ועוד מיני דברים שקורים בהודו . בהצלחה . . . . . . .

למעלה