יש לי שאלה

YAFA21st

New member
יש לי שאלה

בתחום אנימציה איזה בתי ספר יש בארץ שנותנים תואר? אשמח אם תענו או שתגידו לי למי לפנות

M o n a L i s a

New member
בצלאל שבירושלים.

יש קישור בקישורי הפורום.

אנימציה

תואר אקדמי מקנים לימודי אמנות כשניתן ללמוד בתוך אמנות גם את תחום האנימציה: נלמד במסגרת: א. המחלקה לתקשורת חזותית. ראו גרפיקה. ב. המחלקה לצילום, וידאו והדמייה ממוחשבת. ראו צילום. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/5893313 ת.ד.24046 הר הצופים 91240 בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים מידע נוסף במוסד תשס"ו תואר B.ED בוגר בהוראה. בחוג לאמנויות העיצוב מגמת עיצוב תקשורת חזותית ומולטימדיה. ראו הוראה אמנויות העיצוב. תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5441370 אנטיגונוס 6 62664 מכללה להוראת טכנולוגיה ת"א, מיסודה של מכללה למינהל מידע נוסף במוסד תשס"ו טכנולוגיות למערכות למידה. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר ראשון. בהליך לקראת תואר ראשון שלוש שנים מסלול יום, ערב ו/או יום ו תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5026555 ת.ד.305 גולומב 52 58102 מכון אקדמי טכנולוגי, חולון פרטי מסלול תשס"ו אמנות בהתמקדות מדיה דיגיטלית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר B.ED "בוגר בהוראה". מידע נוסף ראו הוראה - אמנות/ציור, רישום, פיסול. בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים מסלול יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 03/5441370 אנטיגונוס 6 62664 מכללה להוראת טכנולוגיה ת"א, מיסודה של מכללה למינהל

למעלה