יש לי שאלה

S i m s G i r l

New member
יש לי שאלה

מה זאת החברה (זאת חברה?) הזאת לבל? כל הזמן מדברים עליה... זה קשור לבילי? נמנ.... בתודה מראש.....

A Lovato

New member
כן.....

זה קשור אליו כי זה קו ההלבשה שלו! הוא ונראה לי חבר שלו, מעצבים את כל כבגדים של לבל!!!! אם את רוצה קישור לאתר אני ישמח לתת לך אותו!!

aNNa MaRtiN 1

New member
יאייי...../images/Emo6.gif

אבא שלי הזמין לי מהאינטרנט בגדים של לבל מלפני איזה חודש...זה אמור לגיע בדואר רשום..תגידו מישהו הזמין בגדים משם או ממייד??יש סיכוי שזה לא יגיע???וואי אני צריכה לשאול את אבא שלי מה עם זה כי הוא לא בודק דואר רשום
..הזמנתי חולצה ארוכה ו2 קצרות אבל עד שזה יגיע יגמר ה"חורף"...אני אודיע אם וכאשר אני אבקל אותם!

S i m s G i r l

New member
אווווווווווווווווו

איזה שווה לך שמרשים לך!!!! תגידי לי איך זה נראה כשתקבלי! מאיפה השגת ואיך שכנעת ת'הורים? נ.ב = תתחדשדשי!!

aNNa MaRtiN 1

New member
יאפפפ..

אממ..אז ככה בד"כ מביאים לי מתנות ל1 בינואר..שנה חדשה והכל..אז כזה פעם אחת דיברתי על אבא שלי על ז והוא אמר שאני יכולה לבקש משהו גדול ל1 בינואר ואז אני אומרת תזמין לי בגדיםםם...והוא הגביל אותי ל200 שח שזה אולי חולצה ארוכה או 2 קצרות..וסיפרתי לאמא שלי והיא הצתרפה למתנה והוסיפה 100 ש"ח והזמנתי 2 חולצות קצרות ו1 ארוכה..זה מהאתר של לבל www.level27online.com ואבא שלי הזמין..

A Lovato

New member
אבל...

זה שווע את זה! חולצות יפות פשוט! אני גם מבקשת למומולדת!

למעלה