יש לי שאלה אני יודעת מה זה ג'קאס וחולה על זה אבל מה זה לעזאזל CKY?!?!
L LP fire girl New member 15/12/04 #1 יש לי שאלה אני יודעת מה זה ג'קאס וחולה על זה אבל מה זה לעזאזל CKY?!?!
H holly shit New member 15/12/04 #2 באמת?! יש את אותה השאלה בדיוק קצת יותר למטה. טוב, אז קחי תשובה קצרה..CKY הם 4 סרטים שבאם והחב'ריה שלו צילמו, גיק'אס זה פחות או יותר על הבסיס של זה (לעשות שטיות!).
באמת?! יש את אותה השאלה בדיוק קצת יותר למטה. טוב, אז קחי תשובה קצרה..CKY הם 4 סרטים שבאם והחב'ריה שלו צילמו, גיק'אס זה פחות או יותר על הבסיס של זה (לעשות שטיות!).
S s a g s a g New member 15/12/04 #3 הרגע הורדתי את הסרטים השלישי והשני שלהם... וואי!!!! זה קורע!!!!! איזה מטורפים!!! איך שברנדון כל שניה עובד על אנשים ומחכה אנשים!!! יותר שווה מג'קאס אפילו!!!
הרגע הורדתי את הסרטים השלישי והשני שלהם... וואי!!!! זה קורע!!!!! איזה מטורפים!!! איך שברנדון כל שניה עובד על אנשים ומחכה אנשים!!! יותר שווה מג'קאס אפילו!!!
B BiAAcH New member 15/12/04 #4 ת'כלס זה יותר שווה... כי ג'קאס זה היה לטלוויזיה, לא הייתה להם יד חופשית לעשות מה שבא להם, ובסי קיי וואי הם יכלו לעשות הכל, כי זה די וי די...
ת'כלס זה יותר שווה... כי ג'קאס זה היה לטלוויזיה, לא הייתה להם יד חופשית לעשות מה שבא להם, ובסי קיי וואי הם יכלו לעשות הכל, כי זה די וי די...
S s a g s a g New member 15/12/04 #6 נצלו"ש אמא שלי באה מחר לחנות טריקים וקונה קקי מזויף עם טביעת נעל וגם ארנק שמתפוצץ מתי שפותחים אותו!!!!! ונחשו מה, נצלם אנשים נבהלים מהארנק ובודקים את הרגליים אם יש קקי.. איכס...פויה מתי שראב הימסלף חירבן בריצה....בעע
נצלו"ש אמא שלי באה מחר לחנות טריקים וקונה קקי מזויף עם טביעת נעל וגם ארנק שמתפוצץ מתי שפותחים אותו!!!!! ונחשו מה, נצלם אנשים נבהלים מהארנק ובודקים את הרגליים אם יש קקי.. איכס...פויה מתי שראב הימסלף חירבן בריצה....בעע